logo

Мегз скъса с Рончев и обяви: Тази любов без малко да ме убие!

Мегз скъса с Рончев и обяви: Тази любов без малко да ме убие!

Миглена Каканашева  - Мегз прецака още един мъж, стана ясно от интервю на Румен Рончев. Двамата доскоро демонстрираха голяма любов, но към днешна дата са смъртни врагове. 

Дизайнерката смени статуса си на "необвързана". А след раздялата Мегз не спира да качва провокативни снимки в Инстаграм, където я набедиха, че се предлага на следващ богаташ, чиято фирма ще присвои. 

За това, че Мегз и бизнесменът Румен Рончев са се разделили, стана ясно още в началото на годината, когато забелязахме, че липсват общите им снимки в Инстаграм. Приблизително тогава започнаха да се появяват и първите публикации по темата.

Голата и мокра Мегз: Удари ме толкова силно, че 5 минути мълчах! СНИМКА 18+

Всъщност двамата са се разделили през декември и това съобщи Мегз в отделна публикация, имаща за цел да спре спекулациите. "Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", пише Мегз.

"Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност", уточнява дизайнерката и се чуди колко много глупости може да направи човек от любов.

"Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", обясни Мегз.

Въпреки истинските катаклизми, които са се случили в личния живот на Мегз, тя продължава работата. Така например тя е в трескава подготовка за новия сезон на уеб риалитито TopQueen. В момента за него тече кастинг./show.blitz.bg

Коментирай

!!!

!!! 13.03.2020 11:49

Много, много тъп, но хитър гризач. А колко щастливи иначе бяха.....много смотано същество

Анонимен

Анонимен 14.03.2020 5:52

Бих ебал само в устата и гъза кучката става за ебане

Чочо

Чочо 14.03.2020 15:49

Бих я цункал на всякъде .

Никола

Никола 15.03.2020 1:49

Колко тъп трябва да си или колко трябва да си закъсал, че да се хванеш с тази тъпа, грозна и зъбата сиганка!!!?