logo

Шок! Мегз говори за свирки и секс в покъртителен вид СНИМКИ

Шок! Мегз говори за свирки и секс в покъртителен вид СНИМКИ

Миглена Каканашева-Мегз пак разбуни страстите и този път си навлече серия от гневни реакции в социалните мрежи с това, което показа и най-вече с това, което сподели.

Скандалната дизайнерка се показа в шокиращ външен вид - седнала до тоалетна чиния насред хапчета и боклуци. Фотосите, разбира се, са част от поредния й проект, който носи името "Саморазрушение", който скоро ще види свят във виртуалното пространство.

Шаш! Мегз пристана на Карбовски! СНИМКИ

"Беше мъртва. Парцал. Дойде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах ѝ СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”. Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА” ***снимката е визуализация на наболял социален проблем. Тя не промотира и в нея не се използват истински наркоточни вещества", пише Каканашева под кадрите.

Фенове скочиха срещу Мегз и я попиляха с грозни обиди!

И въпреки че не отразява реалността в нейния живот, Мегз бе атакувана директно от някои от последователите си. "..човек, на който най-смисленото нещо, случило му се в живота е Биг Брадър и една умряла връзка с грозен и стар чичко, няма как да дава пример,учи на нещо или каквото и да е друго", зашлеви я словесно потребителка./show.blitz.bg