Мария Игнатова вцепени с тези думи... СНИМКИ

Мария Игнатова вцепени с тези думи... СНИМКИ

Мария Игнатова рядко говори за личния си живот, още повече пък, когато е затворила една дълга страница и е отворила нова със съвсем различен човек. И все пак това е факт.

Настоящата ситуация около коронавируса пък, допълнително провокира блондинката да разкрие неподозирана част от себе си пред своите почитатели, които не са никак малко.

Петко Димитров отвя Мария Игнатова с това признание СНИМКА

"Събитията не ме завариха неподготвена и не промениха начина ми на живот. Доста по-рано направих доброволния избор на по-съзерцателно и мисловно съществуване и пренаредих приоритетите си. Разбира се, давам си сметка, че последиците от случващото се засягат всекиго. Не съм хранила илюзии, че ще станем "по-добри" – Чомски вече ни предупреди за това. (смее се.) Човечеството се е изправяло пред много по-тежки изпитания и по-добри не сме станали", споделя с откровен тон тв водещата в скорошно интервю пред списание EVA. И добавя:

Горещо секс признание на Мария Игнатова прободе Рачков в сърцето! СНИМКА

"Станахме разглезени, забравихме, че живеем по-добре от всякога, и резултатът е налице. Глобално. Тепърва ще се налага да вземаме трудни решения и да приемем, че никой не знае дали ще бъдат правилни или не. Дори големите съвременни мислители са объркани в някаква степен...

Много ми се иска хората да разбират, че тревожността и страхът са отделни неща – първото е сякаш перманентно състояние без обект, а второто има конкретен такъв. Най-общо хората имат нужда да си обяснят необяснимото и бумът на фалшивите новини и конспиративните теории в момента е съвсем логичен. Не без любезното съдействие на дигиталния свят, разбира се.

Вижте къде е Мария Игнатова и с кого е в опасна близост СНИМКА

..технологиите и науката еволюираха скокообразно през последните двайсетина години, но не и човечеството. Не сме готови да получаваме и да отсяваме безкрайния поток от информация. Хората избират това, в което вече вярват. Фалшивите новини се разпространяват в пъти по-бързо от истинските. Цели поколения вече излагат живота си (или по-скоро живота, който биха искали) на показ – съвсем доброволно, без да се замислят. Мигновеното удовлетворение (или instant gratification) от валящи сърчица се превръща във всекидневна необходимост – и преди да си разбрал, вече сам не можеш да отговориш на живота, който проектираш в мрежата"./show.blitz.bg

Коментирай

U4uden

U4uden 17.10.2020 15:30

Интересно , много интелигентно звучи ! Много задълбочен поглед върху нещата ! Браво !

BorislavBorisov669@gmail.com

[email protected] 17.10.2020 22:34

Kytva boklyk

Криси

Криси 17.10.2020 23:22

Не знам защо ми се струва, че това май Нойзи го е писал

Ha:ha

Ha:ha 18.10.2020 19:25

100% texta e na Noizi!

Уста

Уста 18.10.2020 19:42

Една разчекната уста и нищо повече

mariizi

mariizi 18.10.2020 23:19

gnatov. boizi

Roko

Roko 18.10.2020 23:50

Кой монтира на тая кифла това излияние? Нойзи като го гледам мрази жените, иначе любовта върви с пълна сила. Все пак браво на простакесата, подписала се на листа.

пенсионер

пенсионер 19.10.2020 0:19

Ама има за слагане, половината си пенсия ще и дам да и го набутам.

Fire BG

Fire BG 19.10.2020 8:32

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/