Вижте къде е Мария Игнатова и с кого е в опасна близост СНИМКА

Вижте къде е Мария Игнатова и с кого е в опасна близост СНИМКА

Мария Игнатова е като нов човек днес, след като месеци наред преживяваше тежко раздялата с Димитър Рачков, с когото бяха една от най-колоритните светски двойки у нас. Към днешна дата обаче, актьорът е само спомен, а в сърцето на блондинката има нова любов.

Чаровната Мария, която от месеци е на крилете на любовта, след като в живота й влезе интелектуалецът Ивайло Цветков Нойзи, сега си наваксва щедро за пропуснатите хубави моменти, като релаксира в планинска обстановка. 

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

Игнатова е известна със страстта си към пътешествията, а в последната година не е успяла да пътува никъде, но сега планината замества това усещане, още повече, че блондинката живее в къща на 5 минути от гората, пише "Телеграф".

Маги Халваджиян разкри защо Мария Игнатова отива в "Папараци"

На скорошен кадър, който Мария Игнатова качи в мрежата се вижда и с кого тя споделя спиращите дъха гледки в планината - нейният 13-годишен син Виктор, който е плод на любовта й с бизнесмена Петко Димитров. "Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии", хвали се Мария в скорошно тв интервю.

Бомба! Мария Игнатова би шута на Венета Райкова и седна в стола й!

По всичко изглежда, че новият мъж в живота на блондинката и синът й се разбират чудесно, след като вече си правят почивки досущ като истинско семейство./show.blitz.bg

Коментирай

Памперса 2507

Памперса 2507 20.09.2020 11:10

Абе кво я вьзхвалявате тая брьмчалка, аз вчера смених една такава като нея, брьмчалка, кифла, сложила рога, праз голям, арестуван следващата, да ходи да бере друга краставицата

МИ,

МИ, 20.09.2020 20:07

Глупости.Тази връзка е обречена,както и на Рачков с плейЛейката.

Интелектуалец

Интелектуалец 20.09.2020 22:54

Явно колегата не е много голям интелектуалец, щом се е хванал с тази евтина квартална к....!