Горещо секс признание на Мария Игнатова прободе Рачков в сърцето! СНИМКИ

Горещо секс признание на Мария Игнатова прободе Рачков в сърцето! СНИМКИ

Дори и вече разделени от доста време Мария Игнатова и Димитър Рачков продължават да бъдат свързвани един с друг в публичното пространство. Този път обаче, блондинката призна нещо, от което на тв водещия със сигурност не му е станало много приятно.

В първия си ефир като водеща на "Папараци - ново 20" русата фурия направи неочаквано и доста култово признание за личния си живот, каквото отдавна не е правила.

Вижте къде е Мария Игнатова и с кого е в опасна близост СНИМКА

Изкусителната блондинка призна, че голямата й любов е Ивайло Цветков Нойзи, с когото направиха всичко възможно в последните месеци да скрият връзката си, но не особено успешно. В първото издание на предаването Мария Игнатова интервюира продуцентът Андрей Арнаудов, на когото нямаше как да не сподели тази интимна подробност.

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб!

"Коя е най-голямата ти любов?", попита Мария Андрей, а тя отвърна - "Ивайло". На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: "Не ставай нагъл". Разбира се, отдавна е ясно, че става въпрос за Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание "Егоист".

Освен всичко друго, блондинката направи и още едно любопитно признание - че е била девствена до 23-тата си година./show.blitz.bg