Катрин Вачева избухна: Как не ви е срам да ме свързвате с Еди Назарян, та той е дете!

Катрин Вачева избухна: Как не ви е срам да ме свързвате с Еди Назарян, та той е дете!

Моделът Катрин Вачева остана потресена от най-новия слух по свой адрес, според който има интерес към новата ни звезда в борбата, който наскоро спечели и златен медал на Европейското първенство в Рим Едмонд Назарян.

18-годишният талант, който е син на прочутия Армен Назарян, вдигна страшен купон в оборотна столична чалготека в Студентски град, за да отпразнува успеха си.

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева СНИМКИ 18+

В заведението по традиция редовно се събира голяма част от родния шоу елит, а в същата вечер с компания там е била и Катрин Вачева.

И както често се случва, сюжетите, които след това обикалят светските сайтове, са разкази по картинка, в който рядко присъстват проверени факти. Верни на принципа си да проверяваме фактите обаче, потърсихме моделката за коментар относно писанията по неин адрес и ето какво каза тя:

"Не ви ли е срам да ме свързвате с това дете, на което желая много успехи! Пиарът ви е грозен! Цяла вечер бях с приятеля си и не се отделих от него, но за съжаление сте го пропуснали, а поне щяхте да имате актуална новина!".

Любопитна подробност е, че Катрин Вачева, която е носителка на титлите "Miss Woman of the Universe 2018", "Top model Bulgaria 2010", "Miss Silicone 2009", "Most Sexy Model 2008", е една от малкото родни личности, които умишлено не дава гласност на личния си живот.

"Отдавна съм свикнала да се пишат за мен, както хубави, така и елементарни, уронващи името ми статии, на които не само, че не обръщам внимание, но и директно подминавам!

Това е цената, която се плаща, когато си популярен, но тъй като от близо 2 години не афиширам личния си живот, очевидно търсейки някоя пикантна новина, с която да запълните смешните си по съдържание сайтчета и измислени жълти вестничета, решихте че може да използвате успеха на Едмонд Назарян, тъй като е "пресен", свързвайки го по нелеп начин с мен?! Жалка история!", добави още вбесена моделката. 

Горещо! Катрин Вачева води "Мистър Пловдив" навръх Никулден! СНИМКИ 18+

До момента е показвала само двама мъже, с които е имала отношения, а останалото са слухове и догадки./show.blitz.bg

Коментирай

Маньо

Маньо 19.02.2020 11:36

КАКВО ТЪРСИШ ТАМ, ДА СТАВАШ ЗА СМЯХ НА ДЪРТИ ГОДИНИ??? КЪТ ЯДИ КИФТЕТЕТАТА БЕШЕ ДОБРЕ, А СЕГА РЕВЕШ!!!

Г. Михов

Г. Михов 19.02.2020 11:39

Малкия както е форсират, бързо ще приключи със спорта. Ще стане шампион на дискотеките

Сутениор

Сутениор 19.02.2020 11:50

Страшен боклук е тази