Катрин Вачева събра погледите от Шакира до Лара Крофт в Египет СНИМКИ 18+

Катрин Вачева събра погледите от Шакира до Лара Крофт в Египет СНИМКИ 18+

Манекенката събра фен клуб в Гиза, настана нещо страшно около нея

Катрин Вачева предизвика нещо страшно в Египет, където наскоро бе на почивка. Манекенката провокира истинска еуфория с визията и поведението си и нямаше как да остане незабелязана, откъдето и да мине. Именно сред пирамиди и екзотика тя посрещна и Новата година.

Няма как да не предизвика фурор, облечена като Снежанка, докато се топи в Червено море на африканския курорт Шарм ел шейх. Или пък навръх Нова година с шармантната си къса блестяща рокличка, която според мнозина би паснала идеално на червения килим в Кан. А най-вече с дързък аутфит, стил Лара Крофт, с който манекенката се снима до пирамидите в Гиза.

Катрин Вачева изригна към касапина на Дебора: Ти си жалък, малък, никой..! ВИДЕО

От видеата в профила на Катрин Вачева в Инстаграм ясно се вижда как група момичета ходят по нея и я молят да позира с тях за снимки! Групата става все по-голяма и в един момент Катрин е заобиколена от десетки хора, които й казват: "Шакира, Шакира...", след което е и "Лара Крофт, Лара Крофт". 

Катрин Вачева като истинска кукла Барби в Гърция СНИМКИ 18+

"Всичко стана изведнъж! Не очаквах! Някой извика към мен "Шакира"… и оттам настана голяма еуфория, започнаха да прийждат хора отвсякъде", споделя през смях моделката пред БЛИЦ. 

"Сигурна съм, че са ме объркали с нея. Въпреки че аз съм доста висока и слаба, а тя е миньонче", но не отказах снимки на никого и беше наистина забавно! Истината е, че получих доста комплименти заради избора си на облекло и най-вече за прическата с шал, вплетен в плитката.

Катрин Вачева с пореден приз за изключителен принос в модата СНИМКИ

Не съм търсила точно ефекта на Лара Крофт, а просто знаех, че на пирамидите е прашно и духа силен вятър, затова реших да сплета косата си в плитка и да заложа на черния цвят. Пътят там е неравен, затова избрах удобни кубинки и поглеждайки се в огледалото, си казах: "Я, май се докарах вярно като кака ви Лара Крофт, каквато закачка прочетох после в Инстаграм и дълго се смях", споделя още манекенката.

 

Красавицата ни сподели още, че е от хората, които старателно си подготвят багажа преди всяко от пътуванията и никога не взимат дрехи ей така, за да й останат после и ефектни кадри за спомен.

"Преоткрих Египет като дестинация, напук на всички коментари, че там е много мръсно и не си заслужава да се посети! Не слушайте никого, а отидете и проверете сами! За един е хубаво, за друг - лошо, но всеки има различен мироглед и себеусещане.

Катрин Вачева събра погледите на родното Черноморие ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+

Пирамидите са едно от чудесата на света - задължително е да се видят, защото са величествени и мистични! Намират се около гетата, където живеят бедните и е мръсно, да. Има къщи без прозорци и врати с почти нищо вътре, но си има и своя чар това място, зависи какво точно гледаш. То е произведение на изкуството -  Свинкса, трите пирамиди на баща, син и внук, или камилите, босите бедни дечица, или сергиите със сувенири.

Освен това те кара да се замислиш къде живееш самият ти и какво имаш! Всеки вижда тази картина по различен начин", призна пред нас още Катрин, която, ако сега трябва да реши дали да се върне към онази египетска реалност или да си остане у нас, отговаря директно с "Да, ще се върна без колебание!"/show.blitz.bg