Катрин Вачева с пореден приз за изключителен принос в модата СНИМКИ

Катрин Вачева с пореден приз за изключителен принос в модата СНИМКИ

Преди дни в морската ни столица Варна бяха раздадени ежегодните "Национални награди за мода, стил и бизнес". Въпреки необичайно студеното за месец юни време, крайбрежната алея се препълни с гости, публични лица от бизнеса, шоубизнеса, музикалния и модния бранш, дошли лично да вземат своите отличителни грамоти и статуетки в сферата в която са номинирани.

Манекенката Катрин Вачева, която получи своята поредна награда за "Принос в модата", прикова вниманието още с появата си с класически бял елегантен костюм, перлено колие, сандали с перли на тънко токче и вталено бяло палто до колената. И логично се превърна в муза за снимки на всички фотографи на събитието.

Катрин Вачева пръсна сексапил за РД в екзотична Доминикана ВИДЕО 18+

Катрин благодари сърдечно за високата оценка към нея и работата й и със закачлива усмивка пожелава на гостите да бъдат здрави и да се радват на лято с повече слънчеви дни.

Катрин Вачева събра погледите на родното Черноморие ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+

На слизане от сцената обективите на форографите документираха моделката да си прави лични снимки в компанията на актьорите Иван Чешмеджиев, Венци Куцаров и Милен Минков - комиците от култовото варненско шоу "Тутурутка", които също получиха приз.

Любопитна подробност е, че Катрин Вачева е един от малкото ни родни модели с над 15-годишна кариета, в която присъства и спечелента през 2018 година световна титла "Жена на Вселената" в далечна Колумбия. Освен на родна почва, атрактивната моделка бележи успехи и в далечен Китай и Япония, а също и в Европа. Тя е чест гост-коментатор и в сутрешните блокове, а също и организатор, хореограф, и водещ на конкурси за красота, модни дефилета и различни мероприятия.

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева СНИМКИ 18+

На тазгодишните "Национални награди за мода, стил и бизнес" Катрин бе поканена за гост-звезда във Варна в поредицата "На чаша кафе и още нещо…" с продуцент Красимир Недялков и водещ Кирил Аспарухов, в която звездите разказват интересни случки и моменти от кариерата и личния си живот на живо пред публика, след което разговорът се излъчва по водещи варненски телевизии./show.blitz.bg

Коментирай

SVVVVV

SVVVVV 17.06.2021 14:46

Този на третата снимка не го ли бяха прибрали за снимане на порно с малолетни? Калоян май се казваше?

абе,

абе, 17.06.2021 18:48

Получила е награда за приноса и към орезиляване с пластични операции.Жалки смешни конкурсчетА със смешни наградки за още по-смешни твари.