logo

Изненадваща новина за "Откраднат живот", търсят се... СНИМКИ

Изненадваща новина за "Откраднат живот", търсят се... СНИМКИ

Една новина успя много да зарадва наскоро феновете на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", която се излъчва в ефира на Нова телевизия. Рейтинговият сериал ще има и 11 сезон, за който вече се търсят и нови лица.

Оказа се, че актуалния 10-ти сезон на една от най-любимите продукции на родния тв зрител няма да е последен, а за продължението му вече се работи активно.

Двама актьори от "Откраднат живот" лъснаха в нуди СНИМКА 18+

"Нашата работа е да заснемем епизоди, не се ангажирам със срок кога ще бъде излъчено, не сме определили финал. Може да има сезон 11, 12 или 13. Абсолютна импровизация бе невярното тиражиране на новината, че десети сезон е последен", заявява пред "Телеграф" продуцентът на медицинската продукция Евтим Милошев.

Звезда от "Откраднат живот" си направи тест за К-19 и резултатът е...

В същото време в официалната фейсбук страница на агенцията, която най-често набира актьори, било то професионалисти или не, се появи съобщение, което обявява кастинг за новия сезон.

"Съвсем скоро даваме старта на най-гледания български сериал на медицинска тематика, а именно сезон 11 на "Откраднат живот", и ако искате и вие да се докоснете до снимачната площадка, да покажете вашите умения, възможности и таланти пред режисьори и искате да имате професионална презентация за бъдещи проекти, може да кандидатствате", гласи част от публикацията.

Ето защо Ернестина Шинова напусна "Откраднат живот" СНИМКИ

Любопитна подробност е, че до този момент са осигурени над 1500 актьори за всичките серии от самото начало на сериала през 2016 г.

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" залюби свой колега

Сюжетът се преплита – една от най-вълнуващите линии е екранната бременност на актрисата и художник Диана Димитрова. Д-р Огнянова, както е позната за зрителите на сериала, по всяка вероятност ще роди в края на този сезон.

За бебето ще се грижи в продължението, където един от водещите герои ще се бори със заболяването СПИН – кой е той обаче, остава в мистерия. Развитието продължава да се върти около любимите персонажи – Наум Шопов, Владо Пенев, Васил Бинев и Неда Спасова./show.blitz.bg

Коментирай

КАЛИ

КАЛИ 22.10.2020 18:03

Яна , Яна ГОТИНА си Яна ... Да му мисли Петко ...