Д-р Огнянова от "Откраднат живот" залюби свой колега

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" залюби свой колега

Любимата актриса Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия сериал "Откраднат живот", се залюби с колега. Запознали се на снимачната площадка. 

Това откровение идва лично от талантливата актриса, която в момента е с главна роля в българския сериал, а в героинята й се припознаха доста зрителки. 

Актриса от "Откраднат живот" се сблъска с най-големия си ужас СНИМКА

Тя гостуваше в Нова телевизия, където реши да признае чувствата си към свой колега. Отказа, обаче, да назове неговото име. Екранната доктор Огнянова не отрече, че той е помощник режисьор, но не уточни дали двамата са се срещнали на терен на филма „Чамла” на режисьора Виктор Божинов, в който брюнетката се снима наскоро.

Димитрова бе муза на писателя Калин Терзийски, който в интервю преди години призна, че е бил много влюбен в нея. Животът на Диана прилича на роман в няколко тома. Този том е посветен на любовта. „Не мога да говоря за себе си, не мога да се погледна отстрани. За някои хора сигурно съм абсолютно луд човек. Сигурно съм с много лица. Важното обаче е, че съм си избрала едно основно. Не обичам да играя в живота”, казва тя. „Вече приех, че съм жена. Животът ми се е стекъл така, че съм свикнала да разчитам само и единствено на себе си и по-скоро досега се приемах като момче”, допълва Диана Димитрова в свое интервю./show.blitz.bg
 

Коментирай

българин

българин 12.10.2020 21:51

Госпожице,вместо да бръщолевиш глупости,отдавна трябваше да си омъжена,и родила поне 2-3 деца.Не си фантазирай,че си незаменима актриса.Ако беше родила няколко деца,щеше да си незаменима майка.

Жоро

Жоро 13.10.2020 7:35

Пак ли? Тя мина през всички нови колеги...

Кака Станка до Жоро

Кака Станка до Жоро 13.10.2020 10:19

Ти пък какъв си?Статист,който се опитва да брои това,което не е негова работа!Комплексите,Комплексите.Те с виновни!Язък,че носиш прекрасното име Георги!

Alex

Alex 13.10.2020 14:27

Хайде,дрън-дрън...Хубаво е човек-артист да играе себе си,а при нея няма голама разлика.

Вуйна Гана бабажанката

Вуйна Гана бабажанката 13.10.2020 14:51

До Кака Станка, кажи си бульо, че искаш Жоро да ти обере паяжините ма!

Кака Станка

Кака Станка 13.10.2020 21:40

До вуйна Гана,е,много си проста!Аз паяжини нямам,нито в къщи,нито,където си мислиш!Чистница съм,а и мъжът ми си знае работата!Доволна съм!