Звезда от "Откраднат живот" си направи тест за К-19, резултатът е....

Звезда от "Откраднат живот" си направи тест за К-19, резултатът е....

На една от главните героини от хитовия сериал "Откраднат живот" й се наложи спешно да си направи тест за К-19. Става въпрос за актрисата Милена Живкова, известна като д-р Романова в българската продукция. 

Тези дни се почувствала зле и проявила някои от симптомите на коварния вирус. Затова изтичала до частна лаборатовия, за да провери какво се случва. Още повече, че в момента текат снимки към новите епизоди на сериала и се среща с всички колеги. 

Актриса от "Откраднат живот" шокира зрителите с... СНИМКИ

"Имам положително отношение към резултата ми,от тестта К-19", сподели актрисата, разтреперена от развитието на ситуацията. 

За голямо щастие тестът е отрицателен и тя може да си отдъхне, че не е попаднала в черния списък с новозаразени, които с всеки изминал ден се увеличават. 

Тази година е доста стряскаща за Милена, след като преди няколко месеца получи лицева парализа, което доведе до нейната скованост на лицето, което пречи на играта й в сериала. Подлага се на специално лечение, за да бъде овладяна ситуацията и да възвърне предишния си облик./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 16.10.2020 12:33

Просто клюкарска история!Хората казват: Да не дава Господ!На никого не пожелавам да изпита този страх от тази пандемия,породена от нечовеци!

Преслава

Преслава 16.10.2020 21:36

А не можеше ли просто, като искате да кажете нещо, само да го кажете бе!!! Егати новината!

Жоро

Жоро 17.10.2020 6:27

Карам го в момента. Не е весело!