Изненада! Яна Маринова разкрива пикантни тайни за себе си в... СНИМКИ

Изненада! Яна Маринова разкрива пикантни тайни за себе си в... СНИМКИ

Яна Маринова има намерение да предизвика бурни вълнения сред феновете си, като им разкрие една от най-пазените си тайни през годините. Актрисата, която трудно остава незабелязана, откъдето и да мине, ще разтърси с признания.

Това ще се случи в новия филм на актрисата, посветен изцяло на жените и вдъхновен от нейна лична тайна. Само половин година, след като направи премиера на последната си кинорожба "Диви и щастливи", актрисата с дисциплина и дух на спартанец вече е готова със сценария на следващата си творба.

Яна Маринова посече мераците на похотлив дядо

"Осъзнах някои неща за себе си. Това бе момент, в който обърнах малко повече внимание на семейството си, на себе си като жена. И някои неща, които бях потиснала в съзнанието си, изскочиха на повърхността. Оказва, че човек винаги е склонен да прави някакви неразривни връзки с миналото.

Яна Маринова се грижи за дъщеря на бившия си от втория му брак СНИМКА

В същото време е важно да можеш да се радваш на миналото, за да имаш щастливо бъдеще", призна пред "Монитор" талантливата актриса. И добави още, че всъщност, "много често ние просто запомняме грешните неща от миналото. На това се основава и сценарият".

Яна Маринова шокира с това признание!

Още тази събота тя и екипът, начело с Любомир Сергеев, който ще отговаря за рекламната визия на филма, ще заснемат първата фотосесия от проекта. Именно тези снимки ще дадат на публиката първи поглед към това, което предстои да се случи на големия екран. А с разпространяването им ще стане ясно и какво е заглавието на филма, който ще послужи като старт на женската кинопоредица, готвена от Яна, информира още изданието.

Този път Маринова се заема сама с продуцирането на филма, но изчаква своя голям партньор и приятел в тази кауза - Луиза Григорова, която е в очакване на първото си дете.

"Тя ми е неразривен партньор чисто емоционално в изграждането на образите, в откриването на тайната, дори покрай това да открия щастие за себе си като жена. Тя ме учи на много неща – да бъда по-мека, по-разбираща като приятел и като партньор в работата, защото аз понякога не се спирам пред никакви препятствия.

Бременната Луиза Григорова се разплака, а причината е потресаваща! СНИМКА

Вярвам, че аз на нея й вдъхвам увереност в моменти, в които тя излишно се колебае"./show.blitz.bg

Коментирай