Яна Маринова шокира с това признание!

Яна Маринова шокира с това признание!

Актрисата Яна Маринова винаги е успявала да докосне своите почитатели със своята откровеност по всеки един въпрос. Тя е сред малкото популярни звезди у нас, която не се срамува да говори за личния си живот и да споделя пикантни истории от него. 

Тези дни чаровната актриса от "Диви и щастливи" сподели интересна снимка с още по-интересно признание, което провокира размищления сред почитателите й в социалните мрежи. Тя призна нещо, с което шокира всички. 

Вижте какво направи Яна Маринова в Манчестър ВИДЕО

Към днешна дата Яна е смятана за еидн от родните женски секссимволи, но като малко тя не се е възприемала по този начин. Дори се е смятала за грозна. 

Вижте какви ги вършат Яна Маринова и Ицо Хазарта в "Диви и щастливи" ВИДЕО

"Винаги се изумявам какво прави гримът с лицето ми... Когато за пръв път като малка видях първите модни, лъскави списания се погледнах в огледалото и се почувствах толкова грозна!?! Не знаех, че всичко е само подходящ грим, прическа и добро осветление. Мислих си, че е невъзможно да си като тези жени от кориците. И после разбрах, че в шоубизнеса нищо не е такова, каквото изглежда. И дали е красива, е последното нещо на света, за което една уважаваща себе си жена трябва да се тревожи", написа Яна в официалната си страница във "Фейсбук" и получи огромна подкрепа от всички жени, които я следват и харесват./show.blitz.bg

Коментирай