Яна Маринова се грижи за дъщерята на бившия си от втория му брак СНИМКА

Яна Маринова се грижи за дъщерята на бившия си от втория му брак СНИМКА

Актрисата Яна Маринова прекарва доста добре социаланта изолация. Тя се е скрила в хубава къща с прекрасен двор, където прекарва слънчевите дни. 

Голяма изненада предизвика компанията й във вилата. И не, не говорим за нейните близки приятели от актьорските среди Александър Сано и Луиза Григорова. Най-накрая при нея е синът й Никола, но още по-странно е, че Яна е поела грижите за неговата сестра от друга майка. 

Яна Маринова шокира с това признание!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Яна Маринова (@yanamarinovaofficial) on

Вижте какво направи Яна Маринова в Манчестър ВИДЕО

Никола живееше при баща си, но след неговата смърт явно е решил да затопли отношенията с майка си. Той й е дошъл на гости с по-малката си сестра, която е от втория брак на баща му. Не става ясно дали и майката гостува на Яна. 

Актрисата от "Диви и щастливи" буди възхищение заради своята освободеност и този жест към момиченцето разчувства нейните последователи в социалната мрежа. А както знаем, Яна не се слави като добра домакиня, но заради дребосъците й се наложи да направи първата си баница в живота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Яна Маринова (@yanamarinovaofficial) on

Тя показа снимка на децата, които упорито тренират на тревата, след като са омели цяла тава с баницата, което пък със сигурност означава, че Яна се е справила в кухнята и май ще й се наложи по-често да готви по време на карантината./show.blitz.bg

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 28.04.2020 1:04

браво