Бременната Луиза Григорова се разплака, а причината е потресаваща СНИМКА

Бременната Луиза Григорова се разплака, а причината е потресаваща СНИМКА

Само няколко дни, след като обяви щастливото събитие, че ще става майка, актрисата Луиза Григорова се показа в социалните мрежи разплакана и гневна. 

Известната актриса не може място да си нмаери от гняв и обясни на своите приятели в мрежата причината да се чувства разстроена. 

Луиза Григорова изпоти мрежата със секси поза по време на карантина СНИМКА

Оказа се, че българин във Франция е направил пиратско копие на филма "Диви и щастливи", което е с отвратително качество, разделил го е на четири части и го е пуснал в някакъв сайт. А както знаем, филмът е дело на успешния танем Луиза Григорова, Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

"Нямаше да ми е толкова криво, ако не знаех колко труд, лишения, отдаденост и всичко, което имахме - и материално и творческо, дадохме с Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано, за да стигне този филм до ВАС - зрителите. Бюджетът на филма е много голям за България, първи по рода си толкова мащабен екшън филм в страната ни, показва освен вълнуващата и вдъхновяваща история на две приятелки, красивите София, Варна, Велико Търново и Русе - заснети така, както никой до сега в игрален филм не ги е снимал и показвал. И всичко това без да имаме държавна субсидия, подкрепа от фондове и т.н. - само с работа, работа и още работа от наша страна(и то най-вече на другите трима, аз по-скоро усчаствам дейно в творческата част на историята) и от страна на рекламодателите, които застанаха зад нас и ни повярваха. И ето за това мисля, че не е честно някой да се изходи върху нашия труд по този начин...Както Яна каза преди няколко дни - свалихме го от пиратския сайт, с помощта на ГДБОП. Ако искате да гледате “Диви и щастливи” легално, има линк в био-то ми. Насладете му се в перфектно качество и звук.  Благодаря на всичките ни зрители, без вас сме нула", гневи се Луиза Григорова./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 25.04.2020 12:53

http://coronavirus.eti.pw

euromebel

euromebel 25.04.2020 21:57

мебели по поръчка https://euromebel.com/

деа

деа 25.04.2020 22:27

блицове, много моля повече да не пишете за нея...никой не се интересува и девет месеца какво я е разплакало ни е все тая.... нито пък какво поствала в фб и на кого е бясна.... досадни сте

Самоздрав

Самоздрав 26.04.2020 14:38

Защо ли след рождения си ден им прати цветя???........

Десо

Десо 26.04.2020 20:55

Луиза, не можеш да накараш хората да те харесват! Спри се с опитите, защото се унижаваш, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.