Горещо! Алекс Сърчаджиева се пусна като секси медсестра СНИМКА

Горещо! Алекс Сърчаджиева се пусна като секси медсестра СНИМКА

Звездата на Сатиричния театър Алекс Сърчаджиева се пусна по къса пола и жартиери за церемонията на раздаването на наградите "Златен Кукерикон" и предизвика голяма суматоха сред зрителите с покъртителния си външен вид.

Чаровната актриса, която напоследък все по-често смайва с визия в социалните мрежи, го направи и от сцената, само че този път ползвайки част от реквизита за сценария на събитието.

Няма да повярвате кого целува Алекс Сърчаджиева... СНИМКИ

Алекс бе водеща на наградите, а компания й правеше по традиция директорът на Сатирата Калин Сърменов, който е и сценарист на шоуто. Заедно с тях на сцената бяха и бенд "Мека сила" , съставен от 5-има актьори, вокалистките и останалите от трупата, които също бяха нагласени в лекарски престилки, защитно облекло и хирургически екипи. 

Михаил Билалов бе обявен за най-добър комедиен актьор на четвъртите театрални награди. Известният като мафиота Джаро от сериала "Под прикритие" любимец на зрителите бе отличен за изпълнението си в "Енергични хора" от Василий Шукшин с режисьор Николай Урумов в ДТ "Гео Милев" - Стара Загора.

Неузнаваема! Алекс Сърчаджиева разпали мрежата с тези секси СНИМКИ

В категорията за най-добра мъжка роля, обявена на церемонията като "Урология", тъй като цялото шоу бе решено в духа на спешната и денонощна сатирична медицинска помощ, Билалов победи Герасим Георгиев-Геро в "#Лъжи ме #обичам те" от Алън Ейкбърн, реж. Малин Кръстев, театър "Бонини", и Кръстю Лафазанов от "Приятна жена в лоша компания" от Андре Русан, реж. Юрий Дачев, Народен театър "Иван Вазов".

 В категорията "Гинекология" (най-добра женска роля) Вяра Табакова с превъплъщението си в "Облог" в Народния театър се наложи над Нона Йотова ("Влюбена, сгодена, изчезнала" в Театър 199) и Радосвета Василева ("Жена без значение" в театър "Българска армия").

Алекс Сърчаджиева събра погледите от морето, а компания й прави... СНИМКИ 18+

За режисура или "Масова психотерапия", бе отличен Борислав Чакринов за постановката "Умопомрачение", копродукция на ДТ "А. Будевска" - Бургас, и Театрална къща Viva Arte. Най-добър спектакъл или "Болница за спешна сатирична помощ" стана "Слава" на Пловдивския театър и режисьора Стайко Мурджев, които за проекта си са в очакване и на икари в няколко категории.

В категория "Педиатрия" или "Млада надежда" със "Златен кукерикон" си тръгна режисьорът Ивайло Ненов, създал шеметния спектакъл по Карло Голдони „"Три сватби и едно възкресение" в Русе.

Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИ

Носителят на наградата на името на Георги Калоянчев за "цялостен принос в сатиричната медицина" - известният режисьор проф. Андрей Аврамов, се обърна към домакините на отличията с думите: "Благодаря, че ме приемате на тази сцена, осветена от толкова велики актьори. Ние може да не достигнем величието им, но поне да не ги посрамим!", пише "Монитор"./show.blitz.bg

Коментирай

K0r40

K0r40 04.10.2020 17:12

Ами СЪРБИЯ СЛИВАТА...умрелия си е умрял, тя СЛИВАТА не може да не уЧУКА!