Горещи разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"! Вижте кои нови лица влизат!

Горещи разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"! Вижте кои нови лица влизат!

Колкото по-малко дни остават до старта на новия сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", толкова по-голям става интереса към новия сюжет, новите герои и заплетените сюжети.

Новият девети сезон тръгва от 25 февруари в ефира на Нова телевизия и носи заглавието "Системата". Както става ясно - в основата на взаимоотношенията и значимите теми. 

Диана Димитрова с неочаквани разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"

"Живеем в система от сложни взаимовръзки и решения. За едни системата е пагубни, а за други животворна – това зависи от решенията ни. В новия сезон ще разгледаме медицинската професия като част от системата, в която всяка грешка може да бъде фатална. Ще видим и резултатите от несъвършенствата на здравната система.

Владо Карамазов закъса сериозно със здравето в "Откраднат живот"

Отношенията на лекарите също са свързани с този общ принцип – ще проследим нови любовни истории и радикалната промяната в живота на някои от героите“, това разказва главният сценарист на сериала Христина Апостолова.

В новите епизоди зрителите отново ще видят Владо Пенев, Марта Вачкова, Диана Димитрова, Наум Шопов, Емил Марков, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Моньо Монев, Владо Карамазов и други любими лица.

Лекарските престилки ще облекат и нови попълнения на каста, сред които е младият актьор Филип Буков. Зрителите ще го видят в ролята на уролог, който ще трябва да спечели свое място в територията на доктор Огнянова.

Потрес! "Мис Силикон" влиза в "Откраднат живот" СНИМКИ 18+

Към каста на сериала ще се присъедини и Девора Николовски, която ще влезе в обувките на един от новите персонажи в предстоящия сезон./show.blitz.bg
 

Коментирай