Владо Карамазов закъса сериозно със здравето в "Откраднат живот"

Владо Карамазов закъса сериозно със здравето в "Откраднат живот"

Владо Карамазов, когото много скоро ще видим отново в хитовата медицинска сага "Откраднат живот" в ефира на Нова телевизия, го закъса сериозно със здравето и то на снимачната площадка, а причината е повече от любопитна.

"Откраднат живот 9 - едни се радват, други страдат", написа актьорът в социалните мрежи под кадър от снимките на рейтинговата поредица. А колегата му Алекс Алексиев пък, се намесва, коментирайки, че работата би могла да е и много по-зле.

Владо Карамазов избухна срещу тв водещи и ги заплаши с нещо неочаквано!

"Слава Богу, тежките болежки са само част от сценария на лекарската поредица". 

Владо Карамазов жестоко скаран с Теодора Духовникова

Не е тайна, че Карамазов имаше болежки и в реалния живот. Преди време той страдаше от дискова херния, а преди дни сподели редица кадри от почивката си в Норвегия, издавайки, че е сменил няколко превозни средства, за да стигне до архипелага Лофотен. Пътешествието на Карамазов е било обвързано с хобито му да фотографира, пише "Телеграф".

Владо Карамазов се завръща в "Откраднат живот" заедно с... СНИМКИ

Архипелагът включва 6 острова, от които може да се наблюдава Северното сияние. В Инстаграм той е публикувам снимки от рибарското селище на Лофонтенските острови Рейн, а посланието гласи: "От края на света. Може да е на края, ама е много красиво"./show.blitz.bg 

 

Коментирай