Владо Карамазов се завръща в „Откраднат живот“ заедно с.... СНИМКИ

Владо Карамазов се завръща в „Откраднат живот“ заедно с.... СНИМКИ

Владо Карамазов се завръща в "Откраднат живот", а новината предизвика небивали реакции на фенове на хитовата медицинска поредица в социалните мрежи. 

"Доктор Карагьозов и синът му – Пепе, се завръщат с голяма драма, която ще тече до края на сезона. През цялото време ще се опитват да я разрешат и няма да има време нито за любов, нито за работа.

Заляха звезда от "Откраднат живот" с три вида кръв на улицата... ВИДЕО

За екипа вече е минала по-голямата част от снимките на осми сезон, а ние с Петър се появяваме на снимачната площадка свежи и отпочинали!", пошегува се Владо Карамазов неотдавна пред камерата на "Здравей, България".

Щерката на Любо Нейков влиза в "Откраднат живот"! СНИМКИ

Двамата с Петър Милошев отново ще влязат в ролите на баща и син, представяйки още една страна на кръвните връзки и предизвикателствата, пред които се изправят героите. Петър призна, че много от приятелите от сериала са му липсвали, а екранният му партньор – Владо Карамазов, го похвали, че често учи по-бързо текстовете от самия него.    

Д-р Мазов от "Откраднат живот" прави истински бум с ресторанта си! СНИМКИ

Трусове в отношенията на лекарския екип ще доведат до критично състояние на един от героите, а професията на друг ще бъде поставена под въпрос.

Междувременно д-р Хинова и доц. Мазов ще замислят отмъщение на професор Гочева, привличайки на своя страна доктор Атанасова. Но дали планът им ще завърши с желания реванш, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай