Щерката на Любо Нейков влиза в „Откраднат живот“! СНИМКИ

Щерката на Любо Нейков влиза в „Откраднат живот“! СНИМКИ

Любо Нейков съвсем скоро ще се наслади на един от най-чаканите си моменти в живота - този да види щерка си на екран.

Това ще се случи в един от следващите епизоди на хитовия български сериал "Откраднат живот", издава човек от екипа на продукцията.

Потрес! Дъщерята на Любо Нейков движи с...

Осиновената щерка на големия актьор Ина ще влезе директно в операционните зали, където ще покаже неподозирани актьорски заложби.

Нещо повече - оказва се, че "Откраднат живот" е любимият сериал на наследничката на Нейков и за нея този шанс да бъде рамо до рамо с толкова именити актьори, е сбъдната мечта не само заради актьорския дебют, но и заради факта, че по професия Ина е медицинско лице.

Звездата на "Комиците" Ненчо Илчев издаде голяма тайна

Тя е част от акушерския екип на "Майчин дом" и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не са й чужди.

Ина е дъщеря на починалия през 2013-та брат на актьора, но Любо Нейков се грижи за нея като истински баща. Когато биологичният й баща си отива, тя е само на 16 години, връщат лентата с тъга съседи на актьора от родния му Червен бряг.

Шок! Марта Вачкова тръгна с охрана заради... СНИМКА

Любопитна подробност е, че Ина и биологичната дъщеря на Любо Нейков - Анна се разбирали толкова много, сякаш са истински сестри. Постоянно си помагали във всичко./show.blitz.bg

Коментирай