Потрес! Дъщерята на Любо Нейков движи с...

Потрес! Дъщерята на Любо Нейков движи с...

Любо Нейков явно е маниакално загрижен за единствената си щерка Анна, след като прибягва до такива драстични мерки, за да се чувства спокоен за безопасността й.

Малката е вече ученичка в трети клас в едно от най-скъпите родни училища - френския лицей "Виктор Юго", но вече се движи с охрана и шофьор. 

Звездата на "Комиците" Ненчо Илчев издаде голяма тайна

Всеки ден момиченцето е карано с луксозен джип до школото, а след края на часовете прилежно прибирано у дома, дивят се свидетели на потресаващата картинка, пише "Уикенд"

Комикът имал постоянни тревоги за сигурността на детето си, затова взел възможно най-драстичните мерки. За образованието на Анна пък, плащал баснословните 120 000 лв.!

Ето какви пари изкарват Калев, Радков и Рачков!

От време на време малката била придружавана и от майка си Гинка и поне засега не се оплаквала от прекомерното внимание от страна на родителите си.

Припомняме, че дъщерята на Любо Нейков се роди през февруари 2011-та, откогато и датира безпокойството на именития й баща към всякакво внимание към детето му. Комикът страдаше от параноя, че папараци постоянно го дебнат, където и да отиде, особено пък, ако е с детето си.

Вижте кого целува Ники Кънчев и какво обяснение даде СНИМКА

Любопитна подробност е, че в същото това елитно училище учи и дъщерята на Ники Кънчев – 11-годишната Мари-София./show.blitz.bg

Коментирай

Славуша

Славуша 28.01.2020 0:11

Тази вечер гледах новото шоу по БТВ. Пълна пародия. И изкуствения смях в залата направо ме дразнеше. Не може изобщо да има сравнение с шоуто на Слави. Той е роден шоумен. Дерзай, Слави.