Вижте кого целува Ники Кънчев и какво обяснение даде СНИМКА

Вижте кого целува Ники Кънчев и какво обяснение даде СНИМКА

Безспорно Ники Кънчев е сред големите звезди на България, а името му винаги предизвиква интерес. Той обаче ревностно пази личния си живот встрани от медийното пространство. Почти нищо не се знае за него като човек, на преден план винаги изплува работата му. 

Сега обаче се появи доста интимна снимка на тв водещия, която шокира неговите почитатели. На фотоса господин "Стани богат" целува...мъж! И не кой да е мъж, а един от най-обичаните актьори и водещи в страната.

Нещо страшно се случва с Ники Кънчев! СНИМКА

Кънчев намери доста интересен начин да честити рождения ден на своя приятел Димитър Рачков. Той сподели в социалната мрежа обща снимка, вероятно от купона по случай остаряването на бургаския комик, на която нежно го желува по главата.

Ники Кънчев страда, носталгия налегна тв водещия

"Познавам го от двайсетина и повече години. Още от горните курсове на НАТФИЗ и "твърдия" му изказ. После се сприятелихме и така досега... Писал съм му скечове за "НЛО", бачкали сме заедно в Брадъра, играл е в "Стани богат", водил е "Хвани богат" в "Пълна лудница", имитирал ме е...
Абе "има много логика" в тоя човек и артист... Сега пък се гледаме очи в очи в "Маскираният певец"! Още един сред моите любими приятели създал себе си от нулата!!! Честит да си, Митаче", написа Ники към своя добър авер и успя да трогне своите последователи, които бяха загубили вяра в истинското приятелство между колеги./show.blitz.bg

Коментирай