Владо Карамазов жестоко скаран с Теодора Духовникова

Владо Карамазов жестоко скаран с Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова отбеляза рождения си ден с шумно парти в компанията на едни от най-харесваните родни филмови и театрални звезди.

Родената през 77 година артистка навършва 42 години. За празника на колежката си специална песен изпяха Захари Бахаров и Юлиан Вергов. 

Тя поля празника си заедно с новината, че именно тя ще открие първата премиера за 2020 година в Народния театър с пиесата от Флориан Зелер "Синът", продължение на "Бащата".

Владо Карамазов хлътна до уши по канадка

Сред присъстващите на купона бяха още Ана Пападополу, Радина Боршош, Дарин Ангелов, Марта Вачкова, Владо Пенев, както и половинките на Захари Бахаров и Юлиан Вергов. Рожденичката събра най-близките си приятели в малко заведение в центъра на столицата, пише "Телеграф". Близкият приятел на Теодора Владимир Карамазов пропусна партито вероятно заради присъствието на две от трите мечки - Вергов и Бахаров, с които прекрати професионалните си отношения по-рано. Наздравици за здравето на Духовникова вдигаше и режисьорката Диана Добрева.

Друг знак, че Духовникова и Карамазов са смразени, е липсата на каквито и да е общи снимки през последните месеци. Доскоро изпълнителят на главната мъжка роля в сериала 'Дяволското гърло" бе главен фотограф на всичките си колеги в Народния театър, а любим модел му беше именно Теди. Последните й снимки ги е правил Вергов. Вероятно за да дразни Карамазов, първата му дружка изрично подчертава в социалните мрежи точно пред кого позира вече - човекът, с когото доскоро Владо беше неразделен./show.blitz.bg

Коментирай