Диана Димитрова с неочаквани разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"

Диана Димитрова с неочаквани разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"

Диана Димитрова, която стана любима актриса на зрителите заради участието си в "Откраднат живот", направи неочаквани разкрития за новия сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот".

"Накараха ме да се почувствам наистина специална. Благодаря", сподели с вълнение актрисата в тв интервю в "На кафе", където не пропусна да разкрие и любопитни подробности за новия сезон на сериала.

Звезда от "Откраднат живот" с драстична промяна във визията СНИМКИ

"Оказа се, че миналия цикъл съм била рекордьор с най-много сцени. Сега имам два дни почивка, това е разликата... Ще има много медицински казуси, а д-р Огнянова ще присъства повече в операционната... и не само", повдигна леко завесата. И добави:

"Имам и нов колега - Филип Буков, млад актьор, който в началото трябваше да бъде мой основен партньор. Аз се притеснявах малко, но той бързо се адаптира".

Звезда от "Откраднат живот" на косъм от фатален инцидент

Буков е актьор от последния випуск на Стефан Данаилов.

В сериала влиза и нов режисьор - Тома Вашаров, познат от "Всичко за теб", "Целувката", "Как да надебелеем здравословно" и късометражният "На червено".

Звезда от "Откраднат живот" влезе в "Пирогов"

Наскоро талантливата актриса, която зрителите просто обожават в образа на д-р Огнянова, издаде и третата си подред детска книжка - "Омагьосаните", а в края на годината ще направи и първата си самостоятелна изложба./show.blitz.bg

Коментирай

Божко

Божко 06.02.2020 12:20

Сладурана

Влад

Влад 06.02.2020 19:40

Да е жива.здрава и щастлива-да я гледаме в още много ,много роли.