logo

Звезда от „Откраднат живот” на косъм от фатален инцидент

Звезда от „Откраднат живот” на косъм от фатален инцидент

Новият сезон на хитовия медицински сериал „Откраднат живот” се очаква съвсем скоро, а актьорският му състав е все така звезден и красив. За една от безспорните любимки на феновете – актрисата Диана Димитрова, разплитането на сложните ситуации в личен план тепърва предстои. Оказва се обаче, че и в личния си свят красавицата е имала трудни моменти, включително и такива, които имат фатален привкус.

Когато била ученичка Диана Димитрова преживяла неприятен инцидент с пленер, за който със сигурност ще си спомня цял живот.

„Като ученичка едва не умрях след инцидент на пленер на езерото „Сребърна”, споделя актрисата, която в онзи момент се е готвила активна за кандидат-студентските изпити в Художествената академия.

„Предстоеше ми трети кръг, на който трябваше да съм най-концентрирана. Отидох в Академията, нахапана - ненахапана, няма никакво значение, с подутата ръка, рисувах до 2-3 след обяд. Цялата бях омазана с боя върху раничките. Другите деца ме гледаха опулени. След края, приятелите ми дойдоха и ме заведоха в „Пирогов”. Е, изпитите ми бяха по-важни от всичко друго... Наистина ме приеха първа по успех, но за мен това нямаше значение, важното беше да съм там...”.

Подобно на всеки друг човек, и Диана Димитрова крие своите страхове, въпреки че на екран изглежда борбена и непреодолима. Подобно и на д-р Огнянова, която пресъздава блестящо в "Откраднат живот", и тя много често се бори със самата себе си.

„Опитва да се боря със своите демони и ангели. Чувствам се като човек, който си дава право да се преоткрива всеки момент и като човек, който вече има смелостта да го прави.”

Неотдавна звездата сподели, че в миналото е била жертва и на психическо, и на физическо насилие. Преди години е била пребита от свой приятел, когото напуснала веднага след посегателството. Сега има човек до себе си, но предпочита да не разкрива самоличността му.

Екранната д-р Огнянова признава още, че „актьорската професия е коварна и трябва да имаш много силен характер, за да успееш”.

„Благодарение на упоритостта си успях да убедя хора с позиции да ми дадат шанс. А в името на голямата роля бих правила всякакви експерименти със себе си, бих се опустошила”./show.blitz.bg

Коментирай

Й ооо

Й ооо 21.01.2019 8:53

И аз искам да ме опустошиш така както ще опустосиш себе си

митко

митко 21.01.2019 10:04

не разбрах как пленера е нахапал-ненахапал момиченцето. Може ли пак да ми го разкажете.

taka e

taka e 21.01.2019 14:56

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

Сс селяк

Сс селяк 21.01.2019 23:59

със много свирки успях да убедя хора с позиции да ми дадат шанс.