Звезда от „Откраднат живот” с драстична промяна във визията (СНИМКИ)

Звезда от „Откраднат живот” с драстична промяна във визията (СНИМКИ)

Диана Димитрова или както е по-известна като д-р Огнянова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот” е направо неузнаваема. Броени дни преди старта на новия сезон на продукцията актрисата взе решение да си подстриже косата съвсем късо.

За нейно щастие промяната й много се хареса на почитателите й в социалната мрежа, които под снимката с новата си прическа, буквално я затрупаха с положителни коментари.

„Просто си прекрасна! Каквото и да си направиш като прическа, си много въздействаща и красива”, гласи един от коментарите. А в друг се казва: „На добрите хора всичко им отива! А ти си една от тях! Прекрасна си , Дианка! Много ти отива!”

Самата актриса пък разкрива и защо се е решила на такава драстична промяна. „Най-любимата ми коса! Леко момчешки вид, който отговаря повече на мен”, сподели тя наскоро. И с типичното си чувство за хумор добави: „Благодаря ви!!! Мисля, че пред камерата стои още по-интересно :) И за щастие работя с много луди хора, които подкрепят различните идеи”.

Припомняме, че седми сезон на „Откраднат живот” стартира на 26 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай

hannibal

hannibal 22.02.2019 15:59

Язък! Толкова я харесвах докато не разбрах че имала взимане даване с доказания деградит терзийски. А татуировката и тази визия на проскубана кокошка ме довършиха. А и това че ги дърпа една от една също..

Иво

Иво 23.02.2019 17:09

Тва мъж ли е, жена ли е? Третополово!

ууууууууу,

ууууууууу, 23.02.2019 18:03

пък оная другата "красавица" Ралица Паскалева 2 години беше любовница на оня мангал-грозник Рахал..