logo

Ето с коя Кирил Танев смени Черната Златка СНИМКИ

Ето с коя Кирил Танев смени Черната Златка СНИМКИ

Раздялата между Златка Димитрова и Кирил Танев изненада мнозина, предвид факта, че месеци наред двамата демонстрираха по всевъзможни начини бурната си любов.

Към днешна дата обаче, тази страница от живота им е окончателно затворена. В скорошно интервю пред Нова тв плеймейтката сподели, че понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. "За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истина".

Ето какво е състоянието на Златка Димитрова след раздялата с Танев СНИМКА

След това признание Златка добави и още едно - че до нея вече има нов мъж, за когото обаче ще разкаже на по-късен етап и най-вече, когато е сигурна във връзката и чувствата си. "С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот", заяви тя. 

Ето защо Черната Златка се раздели с Кирил Танев СНИМКИ

Само след това признание, бившият на Злати - Кирил Танев, публикува интересни кадри от една на пръв поглед безобидна разходка. На нея обаче той е отбелязал и една дама, с която е посетил красивия Белинташ. Става въпрос за фитнес модел, която също като него е инструктор. 

"Има моменти, които трябва просто да ги изживееш... 

Има места, които трябва да посетиш...

Има хора, които трябва да срещнеш...

И всичко това се случва точно, тогава, когато трябва!"

Ето я тайната на Златка Димитрова за перфектна фигура СНИМКА 18+

Това написа Кирил Танев под публикацията от разходката с новата жена до себе си. И поне засега по всичко изглежда, че именно блондинката е новата жена в живота му./show.blitz.bg

 

Коментирай