Ето защо Черната Златка се раздели с Кирил Танев СНИМКИ

Ето защо Черната Златка се раздели с Кирил Танев СНИМКИ

Черната Златка отново е сама, въпреки че през последните месеци демонстрира луда и страсна любов с фитнес инструктора Кирил Танев. Профилът й в социалните мрежи беше осеян с общи снимки, а в момента от тях няма и спомен - заличени са до една.

Същата промяна се вижда и в профила на фитнес инструктора, който иначе също залагаше постоянно на онова, което прави с популярната плеймейтка, във фитнес залата или извън нея. В крайна сметка връзката между двамата е вече история, а причината за раздялата им е повече от покъртителна.

Ето я тайната на Златка Димитрова за перфектна фигура СНИМКА 18+

Оказва се, че Златка Димитрова е залитнала по друг мъж, с когото се е запознала по време на рекламни снимки и щом разбрал това, Танев не издържал и й показал вратата, пише Nie-jenite.bg

Златка Димитрова чака бебе? СНИМКА

За това действие на плеймейтката обаче, си имало логично обяснение, ако можем да се доверим на близка нейна приятелка, според която Танев бил свръхвзискателен към визията на Черната Златка и постоянно я тормозел да гладува и да тренира.

"Случваше се да качи 1 килограм отгоре и той не спираше да й го натяква. Постоянно я караше да гладува и спазва режими, тренираха с часове всеки ден, но той все беше недоволен от тялото й", твърди още дружката на Злати.

Горещо! Златка Димитрова се пусна чисто гола от леглото СНИМКИ 18+

"Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде", гласи скорошен пост на Кирил Танев в социалните мрежи, а в този на Златка посланието е рефрен от романтичното парче на Weekend "Save your tears" ("Спести си сълзите"): "Знам, разбих сърцето ти, както сториха с моето, и сега няма да ме обичаш отново".

Припомняме, че преди да срещне Кирил Танев, Златка Димитрова живееше на семейни начала с Миро, от когото има син. Двамата се разделиха преди близо 3 години, след като той я заряза заради друга./show.blitz.bg

Коментирай

Кпсс

Кпсс 05.03.2021 2:01

Кои са тия?

отговор

отговор 05.03.2021 16:48

дон кихот и коня му

нидялко

нидялко 19.03.2021 23:57

нмого готени мъже са теа двамата. да са живи здрави