Ето коя е заместничката на Деси Стоянова в "Преди обед", появи се и втора нова водеща СНИМКА

Ето коя е заместничката на Деси Стоянова в "Преди обед", появи се и втора нова водеща СНИМКА

Докато Деси Стоянова не е на екран заради обясними причини след личната трагедия, която изживява в момента, от медията трябваше бързо да й намерят временна заместничка.

Докато Деси Стоянова си стъпи отново на краката, след като преди броени дни загуби съпруга си, който издъхна от инсулт само на 57 години, нейното място в студиото на "Преди обед" заема Светлозара Лазарова.

Стана ясно от какво си е отишъл съпругът на Деси Стоянова и къде е бил

Хубавата брюнетка, която е редактор в "Преди обед", автор и водещ на поредицата "Аз, потребителят", се нагърби с нелеката задача да замества колежката си. Тя завършва Българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и има 12-годишен опит в създаването на телевизионни продукции.

Колежка на Деси Стоянова я разтърси с това ВИДЕО с мъжа й

Светлозара започва кариерата си като репортер в отдел "Новини", като тогава още е ангажирана със социално- значими теми на територията на Столична община, работи и по редица разследвания, включително разкрива и схема за незаконна търговия с органи.

Брюнетката създава още и авторските поредици "Големите български откриватели", "Чужденците" и "Новите субкултури", и е съосновател на социалния проект "Игрите на 90-те", който цели да изкара малчуганите от телефоните и да им покаже света на реалните игри, които си спомняме от детството. Снимала е редица телевизионни риалити формати у нас и в чужбина и е работила като game producer, сценарист и редактор.

Тази сутрин пък, в студито на "Преди обед" се появи и още една нова водеща. Става дума за актрисата Поли Недкова, която бе представена от Петър Дочев като "днешната ми екранна партньорка".

Без срам: Новият водещ на "Преди обед" открадна жената на колега от БНТ СНИМКИ

Любопитна подробност в случая е, че Недкова е екранна партньорка и на Даниел Пеев, който в момента е гост коментатор в предаването, тъй като двамата си партнират в сериала "Съни бийч".

"Удоволствие е да се играе с Поли. Тя е готина актриса, готина жена, но не трябва да четкаш една жена нонстоп, защото после никога няма да те целуне", заяви каза актьорът и добави, че с Поли имат много истории заедно./show.blitz.bg

Коментирай

Тошко

Тошко 07.12.2023 12:11

Махнете тоя боклук Поли Недкова..моля ви...

Иван

Иван 07.12.2023 12:13

САМО НЕ ТОВА НЕ......АНО МОМИЧЕНЦЕ ПОЛИ НЕДКОВА...СРАМ за Бтв...

Пепо

Пепо 07.12.2023 12:14

Вън Поли от екран...

Иво

Иво 07.12.2023 12:15

ПОЛИ НЕДКОВА...ПЪЛНА НЕКАДЪРНИЧКА...

Чарли

Чарли 07.12.2023 13:07

Недейте така за Полито. Момичето може би прави хубави свирки ...