Без срам: Новият водещ на "Преди обед" открадна жената на колега от БНТ СНИМКИ

Без срам: Новият водещ на "Преди обед" открадна жената на колега от БНТ СНИМКИ

След мъчителни проучвания, кастинги, проби и умуване, проточило се с месеци, в Би Ти Ви най-после избраха новия водещ, който сяда до Деси Стоянова на мястото на Александър Кадиев в „Преди обед”.

Това е 31-годишният актьор Петър Дочев. Вече той се конкурира за рейтинг с водещия на „100% будни” по БНТ Стефан А. Щерев, с чиято бивша жена има връзка. Това е актрисата Ирмена Чичикова. 

Стефан Щерев и Ирмена Чичикова имаха 13-годишна връзка. Когато преди време се разделиха, се заговори, че между тях е застанал младият актьор Петър Дочев, който обаче тогава беше съвсем непознат за широката общественост. 

Дочев и Чичикова никога не са крили връзката си, но и не са вдигали много шум около нея. Все пак социалните мрежи са пълни с техни общи снимки от пътувания, срещи с приятели и от проект, в който участват заедно. Това е представлението „Дъх” от Дънкан Макмилан, чиято премиера беше в края на миналата година в София.

Говори се, че Дочев е ухажвал хубавата актриса цели две години, докато я спечели. 39-годишната Ирмена е с 8 години по-голяма от него, но това никога не е било проблем нито за нея, нито за Петър. В същото време Стефан не крие, че все още има симпатии към своята половинка, макар че отдавна не са заедно. Преди около две години те участваха в шоуто на Нова тв „Черешката на тортата”. Водещият на „100% будни” беше искрен, че според него мястото на Чичикова е в дома му, а не до новия й любим.

В своята вечер Ирмена помоли гостите си да напишат й пожелания на пакетчета от чай. Това било обичай, който тя и приятелите й практикували отдавна. Щерев не разкри своето послание. „Написах й нещо, с което да й дам увереност, ако случайно не е била сигурна в него. Просто исках да го затвърдя и го направих точно с едно изречение. Не знаех, че ще трябва да го чета на глас. Извинявайте, но не съм готов да го споделя с вас, то си е за нея”, каза тогава актьорът. Чичикова беше видимо трогната от неговото послание, но не го прочете пред камерите. „Стефан ми написа нещо, което не споделихме на глас. Накара ме да се чувствам добре и сигурна, че в негово лице имам верен човек”, беше единственото, която тя каза тогава. Щерев все още не е обявил за нова жена в живота си след Чичикова. Явно той е в добри отношения и с нея, и с актуалната й половинка. Чрез социалните мрежи предаването „100% будни”, което води, официално пожела успех на Дочев като лице на „Преди обед”.

За Петър работата в шоуто на Би Ти Ви се очертава като най-сериозният трамплин в кариерата му досега. Тя със сигурност ще го направи разпознаваем за много хора, а оттам се очаква да вдигне и акциите му като актьор. Друг въпрос е дали ще има време за нови роли при предстоящата си огромна заетост в телевизията. Именно тази заетост е била основната причина, заради която Дочев е спечелил мястото в „Преди обед” в надпревара с най-големия си конкурент за него – колегата му Кирил Недков, който тази пролет получи награда „Аскеер”. И двамата са актьори в Младежкия театър в София, но Кирил бил много по-ангажиран не само с представления, но и с проекти пред камера. Той направи огромно впечатление с ролите си на бармана Антон в сериала на Би Ти Ви „Мен не ме мислете” и на големият син на цар Симеон Велики – Михаил, във „Войната на буквите” на БНТ, пише „Уикенд".

На пробите в ефир, проведени през май, актьорът се е преборил за работата с колегите си Иво Аръков и Антоан Петров и журналиста Антон Биров./show.blitz.bg

Коментирай

Геро

Геро 05.09.2023 11:29

Тоя пък кой е? Никак не ми харесва!

Зло куче

Зло куче 05.09.2023 12:24

нкдърен е и парашутист. да връщат веднага Сашко!

Alex

Alex 05.09.2023 17:38

Знаете ли колко ме интересува този новоизлюпен "водещ".Добре,че и Деси си е малко отвеяна,та ще се прави на радостна.Коя му била любовница и т.н....Просто новина за клюкарите в махалата.Никой не говори за способностите му.Александър поне знаехме,че .../Цензоре,какво още да съкратя?/

МИГ

МИГ 06.09.2023 2:45

Има дървен вид с обемен нос.визия слаба.

Капитана

Капитана 07.09.2023 7:22

Тази дъртата Чичикова добре върти кавалите и типичните курвенски номерца.Оня па бившия, вместо да и нашока ряпата, седнал да и се радва.Еврогейски ценности бате!

nadya

nadya 07.09.2023 8:43

Много е обикновен. Няма излъчване.

Дони

Дони 25.11.2023 6:00

Ми никаква харизма няма този Петър,дървар!

Тенко

Тенко 25.11.2023 6:02

Затова и нито киното,нито театъра ни имат успехи с тези дървари,нашите артисти за нищо не стават,сричат,неестествени,жалка работа