Колежка на Деси Стоянова я разтърси с това ВИДЕО с мъжа й

Колежка на Деси Стоянова я разтърси с това ВИДЕО с мъжа й

Деси Стоянова изживява един от най-тежките периоди в живота си заради внезапната загуба на съпруга си Велислав Русев, който е популярно име в разследващата журналистика у нас. Той си отиде едва на 57 години от този свят.

Тъжната новина шокира всички колеги на чаровната водеща на "Преди обед" по bTV, които я заляха с кураж и сили в социалните мрежи. Колежката й Нели Хаджийска от "Търси се" припомни емоционалната среща между двамата съпрузи при гостуването на Деси не много отдавна.

От "Преди обед" потвърдиха за смъртта на мъжа на Деси Стоянова! Ето кой ще я замества

В памет на Велислав Русев... Скъпа Десислава Стоянова, любовта е вечна! Сили и кураж за теб и момчетата... Човек наистина не знае какво го очаква в утрешния ден...", пише Хаджийска над видеото във фейсбук профила си.

"..изведнъж започнахме да се срещаме всеки ден и така вече 20 години", това казва съпругът на Деси Стоянова при гостуването й в "Търси се". И добавя: "Влюбих се в чара й, в харизмата й, в красотата й, защото тя е красива жена. И до ден днешен й викам "най-красивата бяла жена".

"Устойчивостта е той. Нямаше да са възможни нещата, ако той не беше такъв, какъвто е, предвид това, че аз наистина съм твърде емоционална, а в някои моменти и вредно емоционална", отговаря Деси в студиото пред водещите Нели и Меги.

Освен Нели, и Меги Димчева се обърна през фейсбук профила си към колежката си Деси Стоянова с думите: "Щастлива съм, че познавах тази любов! Че с "Търси се" станахме част от нея... Тази любов е над времето и пространството! Тя е над всичко! "Най-красивата бяла жена". Така я наричаше той! Светъл да е пътят на Вельо... Ние сме с Десислава Стоянова!"/show.blitz.bg

мояаоя

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 30.11.2023 10:10

Ако искаш да те оценят, трябва да умреш.

ьдвь

ьдвь 30.11.2023 17:20

Никой не знаеше кой е. Мъж на жена си стана сега.

сьвьв

сьвьв 30.11.2023 17:22

Десито му стопила лагерите. Да хваща следващия, че няма време за губене.