Ето го бебето на Деси Цонева, тя вече работи от родилното... СНИМКИ

Ето го бебето на Деси Цонева, тя вече работи от родилното... СНИМКИ

Деси Цонева снощи стана майка на прекрасно момиченце, а днес вече е на работна вълна и обмисля предстоящите си служебни задачи в "На Кафе". Това заяви самата тя от "Майчин дом" в телефонен разговор с колегите си.

Брюнетката се възстановява по план и показа отлично настроение, а вече си представя и скорошното си добре познато динамично ежедневие, нищо че ще бъде с новородено на ръце.

Деси Цонева издаде името на бебето си!

"Възстановявам се бързо, добре съм, разхождам се цял ден по коридорите, не ме свърта. Скоро се връщам на екран, имам планувани интервюта", хвърли в потрес с ентусиазма си Цонева екипа на Гала. И добави, че не е от тези жени, които могат да бездействат.

Деси Цонева: Омъжих се в роклята на Глория! СНИМКИ

"Ако седя вкъщи, ще се побъркам. Малкият ще ми помага, даже утре ще дойде в болницата за 2-3 часа... Голямото дете ще гледа малкото. Затова е 10 години разликата, нека да се учи от малък".

Малката дъщеричка на журналистката и бизнесменът Явор Стефанов се казва Бианка-Димана и е с манекенски мерки - 49 см. и 2,920 кг. Майка й още отсега се похвали с какви дълги крака е тя.

Деси Цонева показа бременно коремче СНИМКА

Както вече се убедихме, Деси не робува на суеверията, както правят почти всички млади майки, които не показват децата си до 40-ия ден, а с гордост качи снимки на малката в социалните мрежи.

Деси Цонева: Ходя често на гроба на баща ми и си говоря с него!

И за да може в най-скоро време отново да съчетава работата с майчинството, ще разчита много на 10-годишния си син Янчо, който вече нямал търпение да се грижи за сестричката си./show.blitz.bg 

 

Коментирай