Деси Цонева: Омъжих се в роклята на Глория (СНИМКИ)

Деси Цонева: Омъжих се в роклята на Глория (СНИМКИ)

Деси Цонева сключи брак с любимия си Явор Стефанов на тайна церемония. Щерката на Митко Цонев сподели с приятелите си в социалната мрежа снимки от подписването, което успя да запази в тайна от медиите, че дори и от приятелите си. Единствено пред "ШОУ" тя проговори, само ден след значимата дата в нейния живот. Вижте какво сподели тв водещата за най-важния ден в живота си: 

 

- Честито, Деси! С Явор сключихте граждански брак и успяхте да го запазите в тайна до самото му осъществяване... 

- Всичко премина съвсем нормално! Единствените хора, които бяхме на сватбата, сме аз, Явор, нашият кум Иван Манчев, моята най-добра приятелка Марго, синът ми и майка ми. Никой друг. Не е имало тържество, само подписване. Зрелищното тържество ще е догодина, когато ще сключим и църковен брак. Сега прецених, че бременна не ми се жени втори път, няма да мога да се забавлявам както аз си знам. (смее се) 

- Как се спря на Шеф Манчев за кум? 

- Той е най-добрият приятел на моя съпруг, той го избра. Аз пък се спрях на моята приятелка. 

- Как дойде предложението да се ожените? 

- Предложи ми на нашата втора годишнина. Бяхме във Флоренция и още на първия ден след събуждането ни стана и ми подари пръстена. Не е кой знае какво... 

- Догодина на сватбеното тържество пак ли ще те видим със сватбена рокля? 

- Тази рокля, с която подписахме в събота, не беше моя. Тя е на моята приятелка Глория Петкова, която се ожени в нея, също бременна в шестия месец. Когато й споделих, че ще се женя, тя ми даде идеята да облека роклята. Пробвах я уж на шега и взех, че си я харесах. Иначе нямах намерение въобще да съм с булчинска рокля. Но по-добре стана така, че я сложих, тъй като това направи по-магически целият ден. 

Догодина ще съм с много интересна рокля на известна марка, които в момента са лидер в сватбените рокли. Ще е много изрязана и брутална! (Смее се)/show.blitz.bg

 

Блиц на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай

Гошо

Гошо 19.11.2022 14:52

Пълна утрепка