Бойко Борисов на снимките за новия сезон на "Откраднат живот" (СНИМКИ)

Бойко Борисов на снимките за новия сезон на "Откраднат живот" (СНИМКИ)

В разгара на лятото звездите от "Откраднат живот" се залавят сериозно за работа, за да направят от новия 8-ми сезон, поредния шедьовър. Снимките обаче, няма как да минат без дежурните шеги, закачки и причудливи физиономии, каквито от време на време актьорите правят и в самия сериал.

Звездите на "Откраднат живот" бяха лично посетени от министър-председателя Бойко Борисов, който предизвика истинска суматоха, пристъпвайки прага на Спешното отделение в болница "Света Анастасия".

Тези дни актрисата Дария Митушева, която познаваме като сестра Кирилова в сериала, публикува забавни моменти от снимачния процес, които предизвикаха много вълнения в социалната мрежа. 

Ралица Паскалева с пикантни подробности за новия сезон на "Откраднат живот" (СНИМКА)

"Морският бриз може да работи безотказно, но ние в "Св. Анастасия" залагаме на изпитани класически методи. Да ни е честит новият осми сезон и нека боговете изпратят ветрове и в нашата вентилационна система!", пише с усмивка актрисата и в няколко кадъра показва нагледно какъв приятелски дух кипи в иначе работната атмосфера.

Звезда от "Откраднат живот" подкрепи хората с множествена склероза (ВИДЕО)

Подобно на нея и друга актриса от сериала - Гергана Стоянова, която влиза сполучливо в образа на Поли Грънчарова, показва какво пък е положението в операционната.

Звезда от "Откраднат живот" разпали страстите край морето (СНИМКИ 18+)

Припомняме, че "Откраднат живот" стартира тази есен, а в новия осми сезон ни очакват не само разплитане на отношенията и в най-сложните връзки между героите, но и съвсем нови нагорещени страсти и крайности в човешките отношения. Нещо повече - в новия сезон от любимия сериал ще има и зловещ опит за убийство./show.blitz.bg

Коментирай