Звезда от „Откраднат живот“ подкрепи хората с множествена склероза (ВИДЕО)

Звезда от „Откраднат живот“ подкрепи хората с множествена склероза (ВИДЕО)

Един от най-запомнящите се образи от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" - този на Ина Фотева, изигран блестящо от младата актриса Ирина Митева, още дълго ще се коментира. Но двойно повече коментари ще предизвика онова, което актрисата направи наскоро.

Ирина Митева се включи в клип към песен, посветена на хората с множествена склероза. Заглавието й е "Понякога" и е дело на група P.I.F.

Ето защо самоубиха любима актриса от "Откраднат живот"! (СНИМКИ)

Във видеото актрисата е в компанията на спортиста Симеон Наковски и грацията на мотор Юлита Тодорова - и всички те по различен начин водят своите вътрешни битки, пресъздадени натуралистично от режисьора Лъчезар Аврамов.

„Това е и песен за желанието да продължиш напред въпреки неравностите по пътя. Да избереш да живееш живота с всичките му екстремни спадове и неочаквани възходи.

Мисля че в "Понякога" ще се припознае всеки, който поне веднъж е успял да надскочи страховете си и да приеме личната си драма като безценен урок", споделя фронтменът Димо Стоянов.

Наум Шопов хвърли в смут фенките си с това признание (СНИМКИ)

За снимачен терен на "Понякога" продуцентите от Premier Studios избират студията на Кирил Станоев, които се помещават в огромен склад и с десетките си тематични кътчета-декори са притегателен център за арт фотография.

Каузата на P.I.F. с лицата си в „Понякога“ подкрепят още Венцислав Сариев, Йама Йоани Боне, Татяна Монева, Йоана Йорданова, Лина Мухидин и Деси Моралез. Целият екип участва безвъзмездно в проекта./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 09.06.2019 16:45

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH