Ралица Паскалева с пикантни подробности за новия сезон на "Откраднат живот"! (СНИМКА)

Ралица Паскалева с пикантни подробности за новия сезон на "Откраднат живот"! (СНИМКА)

Тази есен "Откраднат живот" се завръща, а с него и многобройния зрителски интерес към отделни герои от хитовата медицинска поредица. Един от любимците със сигурност е Ралица Паскалева или д-р Галя Стилянова.

Актрисата, която със сигурност прави една от най-запомнящите се роли, не се сдържа и издаде пикантни подробности и равносметки не само за отминалото досега, но и за това, което предстои.

"До броени дни ще започнем снимки на 8-мия сезон на "Откраднат живот". Замислям се и осъзнавам, че аз и @emilmarkov63 сме от малкото актьори и персонажи, които сме още от 1-ви сезон. Можем спокойно да се наречем ветерани в сериала. Хаха!", пише Паскалева в социалната мрежа. И добавя любопитни равносметки:

Опит за убийство в новия сезон на "Откраднат живот" тази есен!

"Петър и Галя преживяха толкова много през тези години и епизоди. Спомняте ли си запознанството им? А любовния триъгълник между тях и Виолета?

Отравянето на Галя и катастрофата, която преживя? Комата, хипнозата, скандалите, разделите, бременностите, всички медицински случаи, изневери, смях, сълзи .. винаги съм се шегувала, че Галя само астероид не я е ударил в този сериал. Хаха!

Звезда от "Откраднат живот" подкрепи хората с множествена склероза! (ВИДЕО)

През толкова много е преминал този персонаж - беше обичан и мразен, харесван, но и презиран. И ето това в отговорът на въпроса защо все още ми се играе в "Откраднат живот", защото винаги има нещо ново, интересно и провокиращо за игра и пресъздаване

 В последния сезон Галя и Петър най-накрая се ожениха.. любопитни ли сте какво ще се случи от тук нататък с тях и с другите образи?! Аз ДА! Нямам търпение! Очаквайте ни...". 

В новия сезон на "Откраднат живот" ни очакват не само разплитане на отношенията и в най-сложните връзки между героите, но и съвсем нови нагорещени страсти и крайности в човешките отношения. Нещо повече - в новия сезон от любимия сериал ще има и зловещ опит за убийство./show.blitz.bg

 

Коментирай

Николай

Николай 11.01.2021 21:19

ЕМИЛЕ, НАМЕРИ СИ ЕДНО ТАКОВА ЦВЕТЕ КАТО РАЛИЧКА И СИ ЖИВЕЙ ЖИВОТА. АЗ ТАКА НАПРАВИХ. ДЕЦАТА ПОРАСНАХА ОТДАВНА, А БИВШАТА СЕ ОПИТВАШЕ 30 ГОДИНИ ДА МЕ ДЪРЖИ НА КЪСА КАИШКА. Е, ВЕЧЕ Я СКЪСАХ. ОТТУК НАТАТЪК ЩЕ ЖИВЕЯ КАКТО АЗ ИСКАМ. УСПЕХ, БРАТКО!