Светлана Гущерова бе жестоко прецакана от свекъра си! СНИМКИ

Светлана Гущерова бе жестоко прецакана от свекъра си! СНИМКИ

Въпреки безоблачния живот, който води, откакто е съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров, Светлана Гущерова изживява поредната си трудност, след като собственият й свекър я прецака жестоко.

Става дума за скорошна имотна сделка, която Добромир Гущеров направил, но за която бил повече от категоричен, че не може да се довери на снаха си.

Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, пише "Уикенд". Той се раздели със сграда в идеалния център – на ул. "Хан Крум" №31, която е продадена на собственика на куриерската фирма "Еконт" Николай Събев срещу сумата от 8,2 милиона лева.

Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си СНИМКА

За тези пари босът на пратките получава сграда със застроена площ от 240 кв. м. и двор от близо 1 декар, показва справка в имотния регистър.

Имотът, продаден от Добромир Гущеров, има почти 100-годишна история. Къщата е построена през 1922 г. и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков.

Гущерова се натиска с Азис в басейна СНИМКА

След 9 септември 1944 г. семейството му е изселено, домът му е конфискуван, а той попада в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин.

В дома му след конфискацията се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962 г.

Добромир Гущеров купи имота през 2007-ма от фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се разделя с историческата къща, вероятно съблазнен от тлъстата цена, която му плащат за имота.

Гущерови се отдадоха на романтика във Венеция! СНИМКИ

В момента в сградата се помещава един от най-добрите софийски ресторанти – на Андре Токев. Преди време Гущерови също се опитаха да въртят свой ресторант там – "Реджина", но набързо го затвориха и го отдадоха под наем.

Близки до Светлана Гущерова обаче разкриват, че старият тузар Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, дадено тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира.

Плеймейтката роди бебето си на 3 април и хитро го кръсти с две имена, за да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.

Гущерова с по-големи силиконки от Николета! СНИМКИ

"Добромир Гущеров тържествено обеща да дари къщата в центъра на София на първото дете на сина си Християн, но не си спази обещанието", споделят близки до пенсиониралата се като еротична моделка.

Бомба! Светлана Гущерова и Мария спят заедно! СНИМКИ

Според запознати с цялата ситуация, старият бизнес тарикат Добромир Гущеров никак не вярвал на съпругата на сина си и не желаел да й прехвърля нищо.

По сходен начин бившият бос на несъществуващото вече застрахователното дружество "Орел" постъпи и с бившата жена на сина си - фолкпевицата Мария.

След като Мара Отварачката бе прогонена от Християн заради системните й изневери, чалгаджийката се ожали, че Гущеров-старши й конфискувал даже джипа.

Мара обаче нямаше дете от Християн, докато Светлана все още се надява да подсигури с престижен имот новороденото си дете./show.blitz.bg

Коментирай