Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (СНИМКА)

Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (СНИМКА)

Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си Християн и не се погажда с жена му Светлана, се оказаха въздух под налягане. 

Преди броени часове в публичното пространство се появи снимка, на която бившият депутат е прегърнал малката си внучка, която е кръстена на него, с което окончателно отговори на спекулациите по свой адрес.

"Не знам откъде тръгна този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И заради това не е бил на сватбата ни. Имаше съвсем други причини, заради които не успя да дойде. Човекът със сигурност няма нищо против мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се перфектно. На празници сме заедно, надявам се да бъдем все така", коментира наскоро Светлана Гущерова в интервю пред "Галерия".

Светлана изсмука 20 бона от Гущеров за разкрасяване!

Всъщност именно по нейна идея дъщеря й получила двойно име - Анелия-Добромира, за да бъде кръстена хем на баба си, хем на дядо си по бащина линия, пише "Хотнюз".

Откакто имат дете връзката между Светлана и Християн се засилила още повече.

Светлана Гущерова си сложи цици! (СНИМКА)

"Понякога хората се отчуждават, защото цялото внимание на майката пада върху бебето. При нас е обратното. Още по-близки си станахме. Двамата си гледаме детето. И си спим тримата в едно легло, въобще не му пречи плачът на бебето", добави още Гущерова./show.blitz.bg
 

Коментирай

taka e

taka e 08.06.2019 1:17

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

кукуруку

кукуруку 08.06.2019 17:32

И аз искам в леглото при тях,че да ги поря двамата до разбридане