Светлана изсмука 20 бона от Гущеров за разкрасяване

Светлана изсмука 20 бона от Гущеров за разкрасяване

Няма грозни жени, има бедни мъже. Това се доказва от простите сметки за цената на красотата на една от най-пресните родилки в страната ни - Светлана Гущерова, пише "Уикенд". Само за подръжка на лицето й нейният любим Християн е броил над 20 хиляди лева за двете години, откакто са заедно. Отделно от това са всички естетични процедури, с които красавицата вае тяло. 

Самата Светлана преди дни осветли част от тайните на своята красота, като изброи голяма част от любимите си естетични процедури, допълвайки цената им и колко често си ги прави, за да не се губи техният ефект. 

Оказва се, че на 6 месеца младата майка прави скулптуриране на лицето си със специални филъри, които поддържат неговата форма във вида, в който напоследък я познаваме. Въпросната процедура била любима на госпожата. С нея тя поддържала скулите, брадичата и долния контур  на лицето си. Правела я на 6 месеца, като всеки път плащала средно 1000-1200 лева. 

За двете години откакто е с актуалния си мъж, само з атези терапии са Светла са отишли около 5000 лева. Други 10 бона са налети в носа на младата майка. Толкова е средната цена на пластичните операции в България. Не е ясно дали Гущерова си е правила само една, така че е възможно в дихателния й орган през годините да са влезли и много по-дебели пачки. 

Тъй като обаче държи и на устните си, Светлето бъркала дълбоко в джоба на мъжа си и за тях. На 6 месеца поддържала формата си - вероятно с хиалурон, като всеки път това струвало 600 лева.  За мигли пък плащала близо 300 лева месечно или 3600 на година. 

Тя споделя още, че дерматоложката я светнала, че възрастта на една жена личи основно по шията и ръцете й. Затова напоследък правела процедури и за тяхното поддържане. Светлана обаче решила да създава потомство, затова преустановила разкрасяването , тъй като оказвало влияние върху развитието на бебето. Лекарите й забранили слагане на кавито и да е филъри по време на бременността. Сега пък кърмела, таа че отново нямало как да се поддържа. /show.blitz.bg

Коментирай

Заешки водач

Заешки водач 06.04.2019 12:19

A съпругът- прасе къде работи, че има толкова пари?

ДИДО

ДИДО 06.04.2019 18:58

ТОЛКОВА ИЗКУСТВЕНА,НАКРАЯ ЩЕ СЕ РАЗКАПЕ КАТО МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

DANI

DANI 07.04.2019 17:22

Искам да я видя без грим, ама като гледам...мнооого внимава.

lina

lina 10.04.2019 17:08

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz