Бомба! Светлана Гущерова и Мария спят заедно (СНИМКИ)

Бомба! Светлана Гущерова и Мария спят заедно (СНИМКИ)

Двете жени на Християн Гущеров се оказаха широко скроени и явно нямат нищо против да спят заедно. И въпреки че милионерският наследник не  говори с бившата си жена, Светлето се оказа тясно свързана с фолкпевицата.

Наш репортер забеляза нещо, което вероятно ще накара Гущеров да почервенее от яд. Твърде вероятно Светлана не е знаела, че ще трябва да спи на едно място с Мария, но на практика се оказаха в задънена улица и се наложи да си дишат във врата. 

Астролог диктува живота на Светлана и Християн Гущерови (СНИМКИ)

 

Мария и Светлана се оказаха на почивка по едно и също време и в един и същ хотел. Съвпадение или не, никой не знае. Твърде е вероятно и двете да са се сближили. За Мария не е проблем да поддържа приятелски отношения с половинките на бившите си. Изпълнителката на "Чувал ли си за такива" се сближи със сегашната жена на първия си съпруг Митко Андонов и често ходят заедно на почивка. 

Мария нагорещи с провокативна СНИМКА 18+

След като получила исканото след развода с Гущеров, Мария нямала нищо против Василева и дори била щастлива, че я отървала от робския живот, който й се налагало да води с Християн./show.blitz.bg

Коментирай