Астролог диктува живота на Светлана и Християн Гущерови (СНИМКИ)

Астролог диктува живота на Светлана и Християн Гущерови (СНИМКИ)

Светлана Гущерова до такава степен се е запалила по астрологията, че не прави и крачка без да се е консултирала преди това с опитен астролог. А след последното предсказание не може да си намери място от вълнение.

От известно време насам блондинката е увлякла и съпруга си Християн Гущеров, който също се ръководи от астро съветите преди да предприеме, каквото и да е.

Двойката има лична астроложка, на която се доверява вече от над година и половина, пише "Хотнюз". И по думите им - всичките й предсказания досега са се случили с абсолютна точност.

Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (СНИМКИ)

Става въпрос за астроложката Мира Кунева, която най-напред познала преди време, че Светлана ще срещне мъж, чието описание впоследствие напълно съвпаднало с това на настоящия й съпруг.

"Каза ми кога ще се омъжа, кога ще забременея. Беше ме предупредила, че ще зачена до 12 юли миналата година. После се оказа, че настина така стана - заченах точно в деня на подписването ни с Хриси - 1 юли. На самата сватба вече съм била бременна, а аз разбрах 5 дни след това", призна Гущерова в скорошно интервю.

Светлана Гущерова си сложи цици (СНИМКА)

Наскоро тя отново била на сеанс при астроложката. Този път тя пророкувала, че до края на тази години или в началото на следващата, на Гущерови им предстои блага вест - ще очакват нов член на семейството си. Според Кунева вторият им наследник ще бъде момче./show.blitz.bg
 

Коментирай

Р. Ив.

Р. Ив. 14.06.2019 14:25

Значи си нямат собсрвен акъл , затова се налага някоя ... да ги ръководи ?!

Nabludatel

Nabludatel 14.06.2019 22:27

Аз мога да гадая - две вероятности - при приключване на парите на Гущеров - развод, при намиране на ново гадже - пак Гущеров гори.... Опа трети вариант - Гущеров я хваща с новото гадже и развод..... И дано се обичат вечно.......

taka e

taka e 15.06.2019 9:04

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g