Гущерови се отдадоха на романтика във Венеция (СНИМКИ)

Гущерови се отдадоха на романтика във Венеция (СНИМКИ)

Християн и Светлана Гущерови са на романтична ваканция във Венеция, където този месец ще празнуват много щедро, защото освен летния релакс, двойката отбеляза и рождения ден на бизнесмена.

"Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселена - че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи!

Гущерова с по-големи силиконки от Николета (СНИМКИ)

Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти! В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният.

Гущеров засипа Светлана с рози година след сватбата им (СНИМКИ)

Затварям очи и го преживявам отново, и отново... Деня, в който изпитах върховно щастие, деня, в който не просто вървях, а полетях до теб - нашата сватба!", написа Гущерова в социалните мрежи, а под поста й заваляха десетки пожелания за щастлив и дълъг семеен живот.

Ден по-късно пък силиконовата красавица публикува снимка от Венеция, на която обаче любимият й не се вижда. "Големите предизвикателства правят живота интересен – преодоляването им прави живота смислен", сподели към нея русата амбиция./show.blitz.bg

Коментирай