Скандално! Затвор грози Ричард Величков!

Скандално! Затвор грози Ричард Величков!

Тъмните облаци над главата на Ричард Величков стават все повече и по всичко изглежда, че той преминава през един от най-трудните периоди в живота си.

Фитнес инструкторът, който стана популярен най-вече покрай участието си във "ВИП Брадър", наскоро беше уволнен от фитнес центъра, в който работеше. А сега го грози и затвор!

Оказа се, че прокуратурата му е вдигнала сериозно мерника и го заплашва с година лишаване от свобода, пише "Галерия". А причината е повече от скандална!

Рекет! Ричард Величков показа как е бил изнудван в скандален чат! ВИДЕО

Разследването, което неотдавна Любо Жечев поде срещу хранителната добавка на печалния риалити герой, е стигнало до скандални разкрития.

"Получих официален отговор от един от контролните органи у нас, според който продуктът е трябвало да бъде изтеглен от търговската мрежа още през октомври 2017 г., и всеки, който го продава, нарушава закона", хвърли бомбата Любо и предупреди Величков, че скоро прокуратурата ще се свърже с него.

Ричард Величков вкара жена в "Пирогов"

За щастие на Ричард Величков обаче, законът не предвижда лишаване от свобода за разпространяване незаконна хранителна добавка. И все пак - той може да си навлече сериозна беля.

Ако Жечев се окаже прав, Величков ще трябва да изтърпи административно наказание, изземване на цялото количество от продукта, както и наличния оборот.

Ричард Величков пусна интимни чатове с Евгени Минчев!

В такъв развой на ситуацията срещу него би следвало да бъде образувано и досъдебно производство.

Припомняме, че сагата Величков-Жечев започна преди няколко седмици, когато участникът в риалити предаването "Къртицата" публикува видео срещу фитнес инструкторът в YouTube канала си.

Хип-хоп певица вдигна самолета на Ричард Величков и после го... ВИДЕО 18+

В клипа Жечев прави серия от скандални разкрития относно добавката за отслабване на Величков. Дори е закупил няколко опаковки, за да изследва съдържанието на продукта.

На свой ред пък, фитнес инструкторът го обвини, че е получил пари от конкуренцията за "уронване престижа на добавката"./show.blitz.bg

Коментирай