Рекет! Ричард Величков показа как е изнудван в скандален чат! ВИДЕО

Рекет! Ричард Величков показа как е изнудван в скандален чат! ВИДЕО

Ричард Величков отново привлече вниманието върху себе си, след като публикува скандален чат в you tube, от който стана ясно, че е изнудван с немалка сума пари, за да спре лоша реклама срещу себе си.

Във видеото, което фитнес инструкторът разпространи в социалните мрежи, той споделя, че от него е поискана сумата от 2000 лева, за да бъдат свалени компрометиращите видеа, в които се говори против продукта за отслабване, който той рекламира.

Човекът, който рекетира "Мистър София" пък, се оказа някогашната "къртица" и настоящ активен влогър Любомир Жечев. Във видеото се вижда и как Ричард изпраща пари, за да се спрат нападките.

Припомняме, че влогърът Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон".

Ричард Величков вкара жена в "Пирогов"

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето. Според Жечев, Ричард нарушава закона като продава добавката.

"Имам официален отговор от един контролните органи, че "Липовон не може да се продава като хранителна добавка и оглед спазването на действащото законодателство е разпоредено спиране реализацията и изтегляне от търговската мрежа на продукта Липовон".

Ричард Величков яхна звяр за над 100 бона! СНИМКИ

Казано по-просто - всеки, който продава Липовон нарушава закона. На мен не ми е безразлично, че нагли, супер жалки типчета рекламират и продават вреден за здравето на хората "продукт"", пише още в профила си Жечев. 

Ричард Величков: Нямам висше, а карам кола за 100 бона!

Само няколко часа, след като Ричард Величков пусна видеото в социалните мрежи, Любомир му отговоря чрез влога си, обяснявайки, че хронологията във въпросния чат е фалшива и не е искал да му се пращат, както твърди дистрибуторът на "Липовон"./show.blitz.bg 

 

Коментирай