Ричард Величков: Нямам висше, а карам кола за 100 бона

Ричард Величков: Нямам висше, а карам кола за 100 бона

Ричард Величков, станал популярен като Мистър София, отново стана за смях. Бившият брадър реши да се похвали, че кара чисто нова кола за 100 000 лева.

Бившият брадър се опита да се направи на интересен в социалните мрежи, но за пореден път се превърна в мишена на подигравки. Без да се замисли каква простотия ще изръси, той написа нещо, което накара половин България да настръхне срещу него.

Ричард Величков пусна интимни чатове с Евгени Минчев

"Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Оправям се добре в живота, това е достатъчно за мен. На 25 години съм и дори нямам висше. Имам кола за 100 бона, а вие бачкате за 500 лв.", написа Ричи в профила си в Instagram.

Хип-хоп певица вдигна самолета на Ричард Величков! И после го... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Това отприщи вълна от негативни коментари по негов адрес: "Хора като теб трябва да се имат за позор, а не да се толерират! Като си толкова голям мъж с такива големи възможности защо тея 100 бона където си ги дал за колата не ги даде за някоя благотворителност?"; "Може да имаш плочки, но гънките на мозъка ти липсват."; "Ричка, искам да ти кажа, че те съжалявам искрено. Не всичко е пари в живота, има много по-големи ценности от тези финикийски знаци."; "Стига си се излагал , смешник."; "Страхотен клоун си! Вземи се в ръце и се кротни малко!"./show.blitz.bg

Коментирай