Хип-хоп певица вдигна самолета на Ричард Величков! И после го... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Хип-хоп певица вдигна самолета на Ричард Величков! И после го... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Хип-хоп и ар енд би певицата Ivy изцеди кранчето на "Мистър София" в новия си музикален проект. Тя определено успя да вдигне не само самолета, но и имиджа на най-известния фитнес инструктор у нас Ричард Величков.

След като Папи Ханс го възпя по не особено привлекателен начин след участието му във "ВИП Брадър", наричайки го "Супер Жалък", риалити сензацията прие покана за флирт пред камерата с Ivy и влезе в главната роля в най-новия й музикален проект.

В лентата Ричи демонстрира завидно тяло, бройкайки Ivy през цялото време.

Бившата на Росен Петров си ляга с брадъра Ричард (СНИМКА)

„Твоето кранче ше изцедя…", „Три шестици в пакета…", „Ако в гащите си ню-ню, ше те боцна като фондю", е само малка част от текста, който е със сексуална насоченост и е отправен изцяло към мъжката аудитория.

Кой кого е въртял на SHISHA ще разберем днес точно в 18:00 ч. в You Tube канала на BG MUSIC Channel. Продуцент, мениджър и издател на проекта е Денис Касъмов и неговата музикална компания BG MUSIC.

Фитнес инструкторът Ричард Величков си търси жена!

Песента е микс от най-актуалните в цял свят през последните години стилове на модерната комерсиална музика, които са и най-котираните в България - Moombahton, Dancehall, Reggae Fusion. 
Бийта, музиката и аранжимента са дело на наградения за „Най-добър хитмейкър" в БГ музиката – JAY CEE. Записът, вокалната обработка, смесването и мастерирането са осъществени в официaлното студио на музикалната компания. Режисьор на лентата е ShoSho – един от най-изявените в Hip-Hop и R&B средите, многократен носител на титлата „Режисьор на годината“./show.blitz.bg 

 

Коментирай

eew2

eew2 24.05.2019 14:58

Вземи парите!Опитай късмета си тук!Стани богат https://bit.ly/2JfaAT3

личо

личо 25.05.2019 23:45

Мишок!

Дддд

Дддд 26.05.2019 6:58

Уникална простотия. И уникален палячо Ричард Груев от Родопите хахахайайа