Уволниха Ричард от работа

Уволниха Ричард от работа

Фитнес инструкторът Ричард Величков е отстранен от работодателя си, съобщи bTV. Според някои информации участникът в Биг Брадър е  получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата, в която се трудеше.

Останалите служители дори са били предупредени, че ако случайно го пуснат в някой от залите и СПА центровете, ще бъдат незабавно уволнени.

Рекет! Ричард Величков показа как е изнудван в скандален чат! ВИДЕООт фитнесите уточниха още, че по никакъв начин не са участвали с продажбата на хапчетата за намаляване на теглото, с които Ричи върти търговия. Те станаха причина за голям скандал. Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа, в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон". Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето.

 Скандалът тепърва ще набира популярност и в момента Агенцията по безопасност на храните е издала заповед за изземването и унищожаването на "Липовон"./show.blitz.bg
 

Коментирай