logo

Скандал! Любо Нейков напуска bTV!

Скандал! Любо Нейков напуска bTV!

Любо Нейков е на ръба на нервите си заради това, което му се случва в bTV и вече е почти с единия крак извън медията.

Актьорът е останал само с "Комиците", което обаче е под въпрос, а всички останали вакантни отрязъци от програмната схема бавно, но сигурно се заемат от Андрей Арнаудов и Иван Христов.

Потрес! Дъщерята на Любо Нейков движи с...

Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час, след като миналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер, докато bTV се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис”, пише "Уикенд".

Според актуални упорити слухове из коридорите на медията, Нейков бил на ръба на търпението си, готов да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси.

Любо Нейков с тежко признание за дъщеря си СНИМКА

Не било изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците” по собствено желание, още повече, че в момента на мястото на шоуто започва излъчване на историческия сериал „Името на розата” и още не се знае дали, кога и при какви условия предаването ще продължи своето съществуване.

Нищо чудно, вместо да си съсипва нервите с преговаряне и пазарене за всяка стотинка в bTV, актьорът да си събере багажа, както направи бившият му работодател Слави Трифонов, и да се съсредоточи върху продукциите си с Евтим Милошев в Нова тв, където все още не са казали "Не" на външните продуценти, пише още изданието./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 18.02.2020 21:40

Ами,прав е Любо.То,това изкуство- хумора,не е за всеки,а както личи,най-вече шефа на цвъкащите Ивелинцо.С тая разлика,че БТВ-то стана за смях с Ципурата,който не знае за какво го туриха на сцена-с голям парашут го пуснаха и ни задължават да го гледаме,т.е.,пробутват ни некадърността!

йокин

йокин 19.02.2020 17:05

От време,на време,гледам''Улицата'',нито дългия,късия,и так далее.Също си пускам,стари филми,с починалите,ГООООООООООООООООООООООООООООООЛЕМИ КОМИЦИ,Парцалев,Калоянчев,КироГосподинов,Анастасов,Мутафова,ТОВА БЕ,А И ОЩЕ Е ЗА ГЛЕДАНЕ.

Еми

Еми 20.02.2020 9:39

Да бяга по далече от тази телевизия комунистическа,и без това почти никой не я. Гледа.Любо еКАДЬРЕН АРТИСТ ,и ще успее там където ще бьде добре оценен

euromebel

euromebel 20.02.2020 15:47

мебели по поръчка https://euromebel.com/

igatiadevae

igatiadevae 27.03.2020 20:35

[url=http://mewkid.net/when-is-regylia/]Cialis Online[/url] Cialis 20 Mg Price lfo.aenk.show.blitz.bg.jeo.ke http://mewkid.net/when-is-regylia/