logo

Любо Нейков с тежко признание за дъщеря си СНИМКА

Любо Нейков с тежко признание за дъщеря си СНИМКА

Любо Нейков за първи път е толкова откровен за най-скъпия човек в живота му - 9-годишната му дъщеричка Анна, с която съпругата му Гинка го дари.

Комедийният актьор призна, че всеки път, когато тръгва на дълго турне, взима със себе си вещ или дреха на малката, защото иначе му е много трудно да се раздели с нея.

Шок! Гъмов налази с целувки Любо Нейков! СНИМКИ

"Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба", разказа пред bTV звездата от "Столичани в повече".

В момента комикът носи фланелка, върху която е отпечатана рисунка на дъщеря му - сърце със сгушено в него мече.

"Ани ми каза, че ще чака да й върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав", допълни развълнувано Нейков.

Щерката на Любо Нейков влиза в "Откраднат живот" СНИМКИ

Междувременно актьорът се стяга за голямо турне из страната със спектакъла "Женитба", чиято премиера е на 9 февруари в театър "Сълза и смях", а в комедията на Гогол Любо ще разсмива публиката заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други

 Режисьор на спектакъла е Лилия Абаджиева, а след премиерата в столицата, представлението ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари./show.blitz.bg

Коментирай

Баба

Баба 30.01.2020 13:15

Уау глупаци какво тежкопризнание ............уууууфффффф