Скандал! Иво Димчев прави безразборен секс с шефа на пожарната

Скандал! Иво Димчев прави безразборен секс с шефа на пожарната

Ексцентричният певец Иво Димчев шокира последователите си с интимно признание. Ипзълнителят, за който отдавна се знае, че предпочита да спи с мъже, призна в прав текст с кого е правил секс наскоро. 

Новото му мъжко завоевание се оказа шеф на пожарната служба, а веднага след това отишъл да пее на кмет. В типичния си стил, Иво Димчев разказа историята от А до Я, а зейналите усти със сигурност са хиляди. 

Иво Димчев си купи къща за 1 милион! Откъде пари?!

„Снощи пях на едно българско семейство в един малък немски град. Поканиха ме на домашен концерт. Взеха ме от летището в Мюнхен, возиха ме 2 часа. На концерта ме помолиха да пея по- любовните си песни на английски. Съобразих се, но също изпях симфоничния вариант на Баница и също Водка. Беше дошъл и кметът с двете си деца. Аз по едно време изпях Woods. Но бях забравил, че в нея се пее, че в гората можеш да се изакаш, ако случайно нямаш кенеф. И също можеш да правиш секс, ако няма къде другаде  и можеш да ми закопаеш бедното мъртво тяло, ако не искаш никой да го намери. И после се пее, че искам да се съвкуплявам с огромен вълк и и тн.

Но вече я бях започнал и нямаше как да спра. На кмета му се отвори устата и така остана до края на песента. Двете му деца ме гледаха лошо, но не спираха да ме снимат. После обаче изпях Пушкин и Водка и тревогата бързо отмина. Малко след концерта се прибрах в квартирата. После моите домакини ми казаха, че кмета много се напил и те никога не го виждали толкова разпищолен. Питал много пъти кога пак ще дойда! Казали му: Напролет! Интересно ми е,  щеше ли пак така настоятелно да пита, дали ще идвам ако знаеше, че точно преди концерта правих безобразен секс с шефа на пожарната на градчето! Ами... Надали!“, пише Димчев./show.blitz.bg